Яне Янев иска главите на 11 министри!

я-я 15Яне Янев и партията му настояват 11 министри от правителството да излязат от него. По думите му, тези хора имали и други интереси, освен държавните. Някои от тях участвали в бордове на интернационални фирми и ще използват държавния си пост в своя услуга.

Според „ Ред, законност и справедливост” списъкът с противоречивите членове на правителството включва: Симеон Дянков, Трайчо Трайков, Цветан Цветанов, Росен Плевнелиев, Нона Караджова, Александър Цветков, Божидар Нанев, Сергей Игнатов, Вежди Рашидов. От „ РЗС” твърдят, че всички документи, подписани от тези министри нямат никаква стойност, а само опорочават дейността на Кабинета.

Яне Янев даде срок на Бойко Борисов да си смени корумпираните кадри- 27-ми януари. Лидерът на „ РЗС” заплаши премиера, че ако не го стори, ще сигнализира съответните институции. Лютия благоевградчанин обаче, не е представил доказателства, които неопровержимо да потвърждават исканата промяна.

Янев, заяви, че още от началото на мандата на правителството, е предупредил Борисов за тези хора. Логично е човек да се запита защо още тогава, вместо да дава толеранс на въпросните министри, не е действал веднага. А го прави сега, когато има личен мотив да си отмъщава- „ РЗС” на практика вече не е парламентарна група, след като Марио Тагарински напусна и те паднаха под минимума от 10 души, нужни за формирането на парламентарна група.

Ако все пак има документи, редно е да ги представи на цялата общественост. Освен това, Яне трябва най-накрая да разкрие информаторите си. Необходимо е да се знаят кои са тези лица и какви са техните интереси. И кучетата в държавата разбраха, че зад него стои ДАНС. Но защо шефът на РЗС упорито продължава да отрича и да се прави на улав?!?

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *