Шок! Галин и Емануела лъснаха Чисто Голи! СНИМКИ Виж Тук:

Папарашки кадри от новото видео на Емануела и Галин стреснаха почитателите им и едновременно ги накараха да тръпнат в очакване.
Клипът е заснет снощи, още не е монтиран и най-вероятно ще се превърне в най-горещото и скандално видео за годината. На изтеклия в интернет кадър двете чалга звезди са абсолютно  голи! А задните части на Галин лъщят като месечина и се виждат до най-малката подробност.

Все пак той е застанал с гръб към обектива и е прикрил поне „най-милото“ си.

Емануела пък се е изтегнала сластно на леглото с небрежно наметната, едва прикриваща прелестите й завивка, от която, по примера на Николета, наднича стегнатото й голо дупенце. И докато тя си почива след бурна и потна сцена в кревата, Галин се е изправил пред прозореца и гледа замислено навън, предлагайки на фокуса на камерата в едър план цялото си тяло, увенчано от стегнати полукълба, на които много мъже могат да завидят, а фенките със сигурност ще останат без дъх.

С изявата си в този клип голият Галин доказва, че ненапразно пази диети, поти се във фитнеса и вае мускули. Гледката наистина си заслужава.Също така апетитно изглежда и Емануела, макар и да е поприкрила това онова от анатомията си.

Засега се пази в тайна какво е съдържанието на песента и дали кадърът не е след бурна и страстна нощ, след която героите се разделят.

И докато феновете с нетърпение чакат лентата да излезе и да види бял свят, злите езици говорят, че двете звезди не за пръв път се виждат голи.
Само че предния път не е било пред камера.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *