Шок! Галена Заряза Любовника си! Вижте колко Щастлив е Съпругът й Галин! Виж Тук:

GalensИнтимната афера между фолк дивата Галена и младият й любовник, който я забремени и заряза се оказа малко по-различна.

Чак сега стана ясно, че Галена сама била шута  на Борислав Иванов – мениджър в столичен чалга клуб, а не той на нея. Двамата имали интимна закачка, но певицата й турила чертата и се върнала при мъжа си.

Припомняме, че през лятото Галин беше много изнервен и следеше жена си на всяка нейно участие, като дремеше в някое сепаре, докато тя си изпълни репертоара, след което си я прибираше във Велико Търново. Оказа се, че ревността му е била доста основателна. Именно тогава Галена решила, че не си струва да рискува прекрасния си и охолен семеен живот заради някаква тръпка с младо бизнесменче, след като мъжът й печели по 20 бона на ден от вафли и на практика не я лишава от нищо.

Тя зарязала младия си темпераментен любовник и се върнала в семейното ложе, където за да докаже пълната си лоялност към Галин, решила да го дари с още едно отроче.

Бебето бе приписвано на Борислав, но се оказа, че фолкаджийката всъщност е забременяла два месеца след раздялата с него. Което изключва възможността любовникът да е баща на бебето.

Доскорошната й любовна тръпка Боби полудял от ревност и пусна снимка, на която се гушка с неизвестна девойка и я нарича „любовта на живота ми“. Той направил това, за да подразни бившата си. А към днешна дата е изоставен и от въпросното девойче, което скоропостижно разбрало, че е само заместител.

От своя страна Галин опроверга слуховете, че се съмнява в „авторството“ на бебето и вместо да си прави ДНК тест и да го сравнява с този на зародиша, просто заведе жена си на екзотична почивка на остров Бали и двамата пуснаха снимка оттам прегърнати и широко усмихнати. 

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/_bAPg1YYLsE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *