Шок! Юлияна Плевнелиева Забременя от Любовника си!

Плевнелиев, ЮлиянаЮлиана Плевнелиева е направила таен аборт, след като  забременяла от любовника си.

Тя все пак запазила приличие и не родила детето, защото инак щеше да предизвика огромен скандал. Най-вироглавата дама в българската политика, която се дистанцира от мъжа си още след избирането му за президент и си правеше каквото си поиска, без нито веднъж да застане до него и да го подкрепи в нито едно начинание, сега му нанесе поредния удар: Безмалко да роди от друг, докато все още е женена за него.

От близо година темпераментната  Юлиана поддържа тайна връзка с по-млад от нея мъж. Атлетичният хубавец е само на 36 години и е адвокат по международно търговско право. Преди това тя излизаше със свой колега от офиса, но връзката им замря и палавата президентша се прехвърли на адвоката, с когото и към момента споделят нежни чувства и бурна страст. Двамата дори си позволявали да нощуват в лукс апартамента на юриста в центъра на София.

yuliana

Идилията им била помрачена от смъртта на най-големия син на Плевнелиеви – Филип. Тогава Юлияна се върнала при семейството си и се затворила в мъката си. След няколко месеца обаче отново потърсила утеха в обятията на любимия си.

В началото тя обмисляла да роди детето, което се надявала да запълни частично емоционалната празнина в нея от смъртта на сина й Филип и да направи живота й отново пълен. Но близки я посъветвали да не го прави, тъй като ще предизвика невиждан скандал.  На неговия фон аферата между Бил Клинтън и Моника Люински щяла да изглежда като невинна детска приказка.

yuliana1

Сега Юлияна изчаква да свърши мандата на съпруга й, за да си заживее собствения живот. По всичко личи, че двамата ще се разведат догодина и всеки ще поеме по пътя си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *