ЩЕ СЕ МРЕ! Прегледа и Изследванията при Джипи Стават 100 % ПЛАТЕНИ! Лекарите Обявиха Национална СТАЧКА! Москов, Махай се!

ПОСЕЩЕНИЯТА ПРИ ДЖИПИТО И ВСИЧКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ СТАВАТ 100 % ПЛАТЕНИ!!!

pepiЛичните лекари излизат на стачка в понеделник с искане здравният министър Петър Москов най-после да се махне, докато не е погребал здравеопазването окончателно. 

Джипитата смятат  да преустановят договорите си със здравната каса от 1 април, по причина, че Българският лекарски съюз отказва да подпише Националния рамков договор, тъй като са наложени нови условия от Здравната каса.  Skandalno.net

При това положение от 1 април всички прегледи при личния лекар стават платени. Това означава, че от тук нататък всеки преглед при джипито ще се заплаща 100-процентово от пациента.

Хаосът в здравеопазването стигна своя апогей.

Осигурените българи ще заплащат не само прегледите, но и изследванията си, тъй като няма да има договор.

Ще последва огромно недоволство и този път може да се стигне до падане на правителството, смятат експерти. Skandalno.net

Джипитата не са съгласни да взимат пръстови отпечатъци и да изпадат в конфликтни ситуации с пациентите.  Нито могат да ги задължат насила, нито могат да понесат  ругатните на хората, които ще трябва да слагат палеца си в специални машини. Skandalno.net

Ние сме лекари, а не полицаи. Работата ни се усложнява, трябва да картотекираме всеки болен, физически няма да ни стига времето да се занимаваме и с това, оплакват се общопрактикуващите.

От 1 април трябва да караме всеки пациент да си плаща и най-обикновените изследвания, защото няма договор с касата. Как да обясним на пенсионерите и безработните, че трябва да плащат?

Излизаме на стачка, а болните да се поемат от дежурните в Спешна помощ, заплашиха те.

Е, Пепи, е Москов! Skandalno.net

Стигна дъното човече.

Стигна го и продължаваш да копаеш надолу.

Приятелят ти Борисов този път няма как да те спаси, защото ти вече повлече и него надолу.

Разболяхте българския народ с реформите, безхаберието, нахалството и идиотщините си.

А сега отказвате и да го лекувате. Skandalno.net

Този път обаче няма да ви се размине.

С лекарите ще излязат и болните, защото нямат какво да губят!

Махнете се, бе!

Правителството ви е вредно за нашето здраве!!!!!!  Skandalno.net

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

15 коментара

  1. Здравеопазването в Европа е много простичко.. ВСИЧКО БЕЗПЛАТНО във всяка държава за своите граждани… ВКЛЮЧИТЕЛНО И В ТУРЦИЯ ЗА ТУРЦИТЕ….от къде се пръкнаха тия идиоти..НО май българският народът е идиот след като търпи всичко това…..

  2. Сега разбрах как реформаторите искат да реформират населението. Който се разболее се трансформира към гробището!

  3. АЛОООО МАФИЯТА В БЕЛИ ПРЕСТИЛКИ, КАК ЩЕ ОБЯСНИТЕ НА НАС РАБОТЕЩИТЕ, КОИТО ВИ ПЛАЩАМЕ ЗА ВАШАТА НЕКАДЪРНОСТ. НАЙ-ТЪПИТЕ ЛЕКАРИ СА ТУК В БЪЛГАРИЯ. ЗАТОВА, КОЙТО МОЖЕ СЕ ЛЕКУВА В ГЕРМАНИЯ, РУСИЯ, ТУРЦИЯ И ИЗРАЕЛ.

  4. Какво е това плащане.Аз съм на работа в Чехия.Тук не се плаща дори такса,а даже една трета от изписаните лекарства се заплаща от здравната каса.Престоя в болница не се заплаща,нито операции,нито лекарства

  5. Още при въвеждането на здравната реформа направиха здравеопазването платено. И заложиха в него корупционни схеми. Това го направи Иван Костов 2000-та година. Сега Москов вожда си Костов ли реформира, що ли…

    • Но тук е ББългарияя ! трябва да се плаща всичко, за да могат да си купуват скъпи коли и да участват в разпределяне на европарите ,минимум 10%

  6. Това е най-голямата идиощина, измислина от Идиот. Защо ви бяха да теглите заеми, който трябва ние да плащаме, а сега да плащаме и за лечение. Това го няма никъде по света. Каква Европа, какви пет лева. Господ-ин Пешо, вие ходилили сте в Европа или не сте излизали от мафъотската майка България. Вие си нямате идея. Я емигрирай, че народа казва С Т И Г А!!!

  7. Възмутен потребител на здравната каса каза:

    Нямам думи каква е тази цензура колко пъти ще ми скапвате коментара ще пробвам да напиша такъв че да ви хареса!!!

  8. Възмутен потребител на здравната каса каза:

    Филма е страхотен, актьорите също! Колкото до абревиатурата съм специалист. Но за съжаление това е голата истина за нашетоз дравеопазване… Губя близък защото лекарите смятат че щом е над 80 време му е! Загубих близък над 40 и на него лиму беше дошло времето! Хей медици осъзнайте се вие не сте богове и не би следвало да решавате кой да живее и кой да умре!

  9. Възмутен потребител на здравната каса каза:

    Извинявам се за правописа но това беше 5 ми опит да оставя коментар! Поздравявам сценариста за смелостта и благодарение на вас ще направя още един опит да привлека вниманието на някой лекар върху здравето на 84 годишен човек! Колкото до лекарите които безгрижно го отписаха надявам се да не стигнат до неговата възраст!

  10. Не само Пепи е луд. Не по-малко луди са и другите, с ранга на Пепи Лудото.
    Съмнявам се, че Пепи може да полудее толкова много откак са го кръстили „министър“. Ако това е така, значи Бойко е много по-луд от Пепи Лудото, щом кръщава „министри“ доказано луди.
    По ще да е вярно, че Пепи по рождение си е луд, като повечето от управлявалите и упрвляващите ни.

  11. Помияр смотан . Къде тогава ни отиват здравните осигуровки дето на изнудвате да ги плащаме . Мафиоти шибани

  12. Съгласен съм, но тогава трябва да се премахнат Социални и здравни осигуровки! И всеки ще си плаща както може! Аз самият съм съгласен, нищо, че не съм добре с финансите особенно. Но когато внасяш осигуровки и те правят на маймуна политици, или трябва да ги избием или да спрем да снасяме данъци на държавата! Нека фалира и без това нейните служители работят в наша вреда! Колко Българии сме създавали и алчни бандити на постовете са фалирали, че тая ли пожалиха? Като фалира, ще си станем направо част от ЕС и майната им на политиците -и без това Уошингтън и Брюксел нареждат, защо са ни тия Лапачи тогава, само да лапат наготово ли?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *