Червените: ГЕРБ твори корупция

Мая Манолова

ГЕРБ твори корупционно законодателство, заяви заядливата депутатка от червената партия Мая Манолова от парламентарната трибуна. Тя атакува управляващите, докато в парламента обсъждаха оставката на Мис Бонус – Нели Нешева, чието име нашумя в последните дни с тлъстите пачки, които си отпускала сама под формата на служебни поощрения.

Манолова категорично заяви, че изритването на Нешева няма да реши проблемите в здравната система като цяло, защото в разпределянето на облагите са замесени твърде много от големците на ГЕРБ. Според нея, би било супер наивно да се мисли, че принасянето на Мис Бонус в жертва, ще даде обяснение за това как се раздават 50 000 000 лева на приятелски болници. За узаконяването на схемата Манолова обвини правителството, защото то само си изработило законодателство, чрез което еднолично да разпределя огромни средства по свое усмотрение.

Мая Манолова

Мая Манолова продължи с обидите към ГЕРБ като пророкува, че в най-скоро време ще избухне пореден скандал с отпускането на допълнителни премии за служителите и на здравното министерство. Тя добави, че именно властимащите са упълномощили здравния министър да се разпорежда напълно безконтролно с повече от 100 милиона, чрез бюджета за Здравната каса.

„Не съществуват толкова лековерни хора, които да си мислят, че министърът е разбрал от ЕС за ужасно завишените цени на лекарствата у нас. Според мен министър Константинов трябва да си вземе оставката в ръка, защото много скоро ще му потрябва”

Мая: Цветанов е безсилен

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *