Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Отглеждат специално животни за трапезата на Юлиана Плевнелиева

Юлияна Плевнелиева2Президентшата Юлиана Плевнелиева членува в специален клуб, в който избрани български богаташи ползват само екопродукти. Те са в специална група, която не иска да се трови с това, което се предлага в магазините и затова са готови да плащат луди пари, но да имат на трапезата си истински продукти. Членовете на групата  /предимно олигарси и хора, забогатели по незнаен начин/ имат собствена мрежа за доставки. Те сключват договори с дребни производители и поставят условия. Пилетата например трябва да се излюпени по естествен начин, да ядат само чисто зърно и да пасат трева, да не са затворени, а да бродят свободно в голям двор.прасета Никакви ГМО продукти и изкуствени фуражи не трябва да има при изхранването им и да се колят докато са още крехки и вкусни. Такъв вид отглеждане е много скъп, но стопаните са доволни, защото продават без никакви документи и без никакви фактури, като съответно не плащат данъци. Е, килограм крилца излиза 15 лева, крехки бутчета с кост 29 лева килото, бяло месо 33 лева, но това не е проблем. Президентшата и нейните приятели рядко сядали без мръвка на трапезата, така че за тях се отглеждат и свободно песящи теленца, а млякото им се дои от крави, които пасат в планините. Прасенцата също трябва да са сукалчета, преди да ги заколят, а майките им да не са докосвали фураж. Същото е и изискването и за плодовете и зеленчуците. Те се гледат в специални фирми. Вярно е, че едно сядане не масата излиза много скъпо, почти една средна пенсия, но това са джобни пари за членовете на кръга и изобщо не ги събарят. Важното е да хапват вкусно и екологично чисто, а какво ядат простосмъртните, олигарсите изобщо не се интересуват.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

6 кометара за Отглеждат специално животни за трапезата на Юлиана Плевнелиева

 1. DRAGAN Отговор

  11.08.2013 в 17:13

  Геоинженерите си знаят работата. И на луната да ги гледат пиленцата всички сме в кюпа. Спасение няма да има. Днес небето е сиво в резултат на самолетчетата от американските бази. Следствието ли – всички дишаме въздуха и пием водата . А тях евреите отдавна тровят. Ако парите правиха безсмъртни хората тях просто нямаше да ги има.

 2. gaboff Отговор

  11.08.2013 в 18:20

  Нищо ново под слънцето.Някога УБО доставяше подобни храни на богоизбраните хрантутници от ЦК на БКП и Политбюро.Спомнете си Чернобилската катастрофа.Всичко е така и сега,но с „малка“ разлика,че сегашните си плащат,а някога беше безплатно или на символични цени .Никой не е забравен, нищо не е забравено.

 3. Iva Отговор

  11.08.2013 в 22:47

  не вярвам в тоалетните си да изхождат нешо ралично от останалите българи…финалът е един за всички,,2 метра под земята ..никои не е избягал от това

 4. Iva Отговор

  11.08.2013 в 22:49

  гледайки снимката на президеншата се гордея като гена… милиони пъти съм по хубава от нея… може би защото не се храня като нея… така че…

 5. Христо Отговор

  12.08.2013 в 10:28

  Милата! Без месце не сядала на масата. Някои сядат и без хляб, госпожо.

 6. Патриота Отговор

  13.08.2013 в 18:35

  Затова ли Юлианчето лапа екологични мангалски курове, а не рязаното пишленце на съпруга си?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *