Топмоделка Унижи Сашо Майонезата – изхвърли букета му за 1 000 лева!!!

Сашо майонезатаСашо Майонезата е хвърлил око на топмоделката Кристина Несторова и упорито я сваля.

Тези дни той прояви целия си чар и галантност и й подари букет за 1 000 лева, но тя отказа да вземе снопа от 101 рози и даже не му благодари.

От доста време ненаситният женкар Александър Найденов преследва  Кристина, която е един от топмоделите на „Визаж“, а на зрителите е позната с участието си в първото издание на  риалитито  „Къртицата“.

Майонезата си я набелязал и решил, че ще бъде негова и даже не си представял, че има жена в България, която може да му откаже. Но се оказа, че има такава. Като видяла от кого е букета, Кристина го захвърлила в гримьорната си и даже не го погледнала. Това се случило на модното ревю Sofia Fashion Week 2016, което се проведе  в хотел „Маринела“.

Найденов бил сред неизменните гости и използвал момента да й покаже колко желана е тя в леглото му. Манекенката обаче не пожелала и да го види, тя знаела отношението му към жените и не искала да се превърне в поредната негова жертва. Същото я съветвали и колежките и приятелките й.

След раздялата на Майонезата с Елен Колева, той отмъстително развя всичките й истински и измислени кирливи ризи и даде няколко интервюта, в които я нарече с доста непристойни и обидни имена. Актрисата чак беше изгонена от театъра, тъй като той беше в настоятелството му.

Оттогава му тръгна името на отмъстителен и зъл човек и младите красавици бягат като дявол от тамян, като го видят, тъй като не знаят какво после ще изсипе върху главите им.

Най-смели се оказаха сървайвърката Ралица Кирилова, която му стана гадже и моделката Наталия Гуркова, която се появи на няколко пъти публично с него. И двете обаче твърдят, че той още не се е излекувал от Елен Колева.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *