Щерката на Стоянка Мутафова – Муки: Не съм се любила с Антон Радичев, знаех какви ги е вършил!

Във версията на Антон Радичев по обвинението на Стоянка Мутафова, че е бил любовник на Парцалев, бе замесена дъщеря й Муки, затова се почувствахме задължни да потърсим и нейната гледна точка. Репортер се свърза с Муки Грубешлиева, за да потвърди или отрече имала ли е интимна близост с колегата си от студентските години.

Мария Грубешлиева - Муки
Мария Грубешлиева – Муки

– Муки, Антон Радичев е казал пред журналист, че Стоянка Мутафова се опитва да го очерни в предаването на Карбовски, защото не ви е взел за съпруга. Имали сте връзка, но той се дърпал…
– Никога не сме имали връзка, камо ли пък да съм желаела да се женя за Антон Радичев. Как така ще му ставам съпруга на него, той чува ли се какви ги говори?! Невъзможно е да поискам такова нещо.

Стояна каза истината за Антон Радичев. Да, той носеше куфарите на Парцалев.

– Стоянка си го била харесала за зет…
– Тогава Нейчо Попов беше жив и никога нямаше да позволи да имам нещо общо с Радичев, бидейки наясно с миналото му с Георги Парцалев. В гилдията се знаеше каква е славата на Баба Тонка.

Стоянка и дъщеря й Муки си казват всичко
Стоянка и дъщеря й Муки си казват всичко

– Каква? Имате предвид, че е бил любовник на Парцалев ли?
– Ами никой не им е светил и не го е видял това с очите си. Самият Георги Парцалев обаче си го твърдеше.

– Кои бяха наясно с тази работа?
– Стояна много върна лентата назад, но пак повтарям, тя каза истината такава, каквато е. Просто сподели нещо, което е чула и разбрала от Георги Парцалев. В гилдията тогава се говореше усилено за отношенията му с Антон Радичев. Имам предвид онази гилдия – Калоянчев, Димитър Манчев… За съжаление повечето вече не са живи.

– Помагал ли е Парцалев на Антон Радичев?
– С Антон влязохме заедно във ВИТИЗ. Да, Парцалев му помогна много. Антон Радичев е талантлив, но имаше и протекции.

– Нека уточним категорично, били ли сте някога гаджета с Радичев?
– Добронамерена съм към Антон Радичев, намирам го за много талантлив. Това, което е било преди 40 години с Парцалев, е минало и заминало. Забравено е. Стояна просто каза истината. Колкото до това дали сме били гаджета с Антон Радичев – не, били сме само приятели, нищо повече. Причината той много добре я знае. Аз бях наясно, знаех историята му с Парцалев. Затова и Антон дори странеше от мен по едно време.

– Антон Радичев допуска и друго – че е възможно Стоянка да го маскари, защото й е отмъкнал ролята на баба Марта в „Михал Мишкоед“ на театър „Искри и сезони“…
– Тя сама се отказа от ангажимента си в „Искри и сезони“, защото с този театър трябваше много да пътува из страната, а й идваше в повече.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Грубешлиева

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *