Невероятно! Вижте с Какво Илиана Раева Помпа ПИЩНИЯ СИ БЮСТ!

Илиана РаеваБившата гимнастичка Илиана Раева е заприличала на силиконка с прясно напращели ц*ци, но се оказа, че помпа гърдите си с… билки.

За да поддържа пищния си бюст все така голям и все така стегнат, 52-годишната жена на Наско Сираков пиела специална отвара от червена детелина. Тя научила за билката от известна знахарка и от години пие чай от нея, като си прави различни запарки.

С този метод гърдите втасвали като тесто за хляб, а за да ги поддържа стегнати и да не увиснат, всеки ден Раева правела специални упражнения.

Откакто набъбна отпред, дори в най-големия студ тя ходи с дълбоки деколтета и сутиени с банели, които повдигат цялото това пиршество за мъжки очи. Особено щастлив е съпругът й, който по всяко време има достъп до деколтето на благоверната си.

Като гимнастичка, Илияна беше почти плоска и дълго се говореше, че двете й бомби са плод на ръката на пластичния хирург д-р Енчев.

До този момент Раева винаги отричаше и се кълнеше, че не е лягала под ножа, но никой не й повярва. Едва сега тайната й е разкрита!

На нея не й пука, че стана баба, а втората й дъщеря вилнее бременна в деветия месец по дискотеките.

„Като съм баба, да си вържа една забрадка и да дундуря бебета по цял ден ли“, мърморела тя пред приятелки. „Аз съм в разцвета на живота и още съм хубава жена, така че няма да се направя на детегледачка. Ще помагам, но и ще си живея живота така, както го разбирам“, категорична е пищната хубавица.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/ZWHU7fckSkQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *