Шок! Щерката на Илияна Раева залюби порноактьор! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ) Виж Тук:

Неочаквана звездна двойка цъфна на небосклона на родния хайлайф. Голямата щерка на Наско Сираков и Илиана Раева – Славея, изненада всички, като се залюби  с Алекс Ломски.

За него всички знаят, че е бивш порно актьор и режисьор  на горещи  филми за възрастни, а освен това дълго време продуцираше собствената си съпруга – Еделвайс, която също беше от голите страстни актриси. Двамата обаче се разведоха след участието на изкусителната рускиня във ВИП Брадър, по време на което пък той се кълнеше, че Еделвайс е неговото слънце и ще я обича цял живот.

Сега явно Ломски говори същите думи на Славея, защото 32-годишната красавица е омаяна в любовно опиянение и дори направи цял колаж от снимки да се похвали в  социалните мрежи с новото си завоевание. Върху колажа щерката на Илиана Раева прикрепи сърчице и най-сантиентално добави прочувствено стихотворение от великия Дамян Дамянов.

Да редиш стихове на най-нежния ни поет за човек, който не помни броя на жените, които е „оправил“, едва ли е най-удачното обяснение в любов, но пък за любовта няма граници, както казват други творци на перото.

Ето и компрометиращия колаж на Славея с п*рно актьора Алекс Ломски

Семейството на Славея не било на върха на щастието от увлечението на дъщеря си, а Илиана, меко казано била бясна. Докато едната й дъщеря я зарадва и й роди внучката Куини, но притури и Илиана към името, другата върти страстна връзка с тип, с който нито една майка не би поискала да се започнае и да й го доведат вкъщи.

„Като буреносен облак е“, издават от Федерацията по художествена гимнастика. Раева крещяла повече от обичайното /доколкото това е възможно б.а/,  късала нервите на подчинените си и не искала и да чуе за голямата си щерка.

Славея обаче не слушала воплите на родителите си и даже отишла да живее в дома на екранния полов атлет. Без да й пука за скандала, в който въвлича всички, та чак и невръстната си племенница.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. КАКА ВИ ИЛИАНА СЪМ СИГОРЕН 4Е МОЖЕ И НЕЯ ДА Я ЗАРАДВА НОВИЯТ И ЗЕТ.ДА РАЗБЕРЕ И ТЯ ОТ ЕБАНЕ НА ЖРЕБЕЦ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *