Фаталната Камелия Разори и щерката на Йорданка Христова!

Камелия и Ивана
Камелия и Ивана

След като публично  разби сърцето на Люси Дяковска преди три години, бившата сервитьорка Камелия разори и Ивана – щерката на Йорданка Христова.

Камелия тръгна по отъпкана пътека. Също като при Люси в началото тя игра ролята на гальовна държанка, опоска част от банковата сметка на приятелката си за тоалети и екскурзии, а след това поиска да й направят заведение, което да управлява и от което да печели много пари.

Навремето Люси й направи модерно кафене, но нежната дама беше прекалено мързелива да работи и то постепенно фалира.

Ивана не се поучи от опита на предшественичката си и също купи заведение на новата си любов. Даже двете планирали да направят верига от кафенета и да я управляват с желязна ръка, а оттам да текат пари.  Само че Камелия не се справи и с едно. Тя ту нямала време да отиде на работа, ту вземала неправилни решения, ту уволнявала персонала… И нещата зациклили!

ивана камелия люси

Вместо да печели пари, тя потънала в дългове. Опитите й да изкрънка още пари от Ивана ударили на камък. Дъщерята на Данчето вече била изтеглила заем и трябвало да го изплаща. А не смеела да иска от толерантната си майка.

Покрай заведението отношенията между двете гълъбчета се изострили и те непрекъснато се карали. На Ивана й писнало да храни и облича любимата си, а Камелия пък това очаквала.

Затова започнала да се оглежда за друга по-богата покровителка, шушнат техни приятели.
ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *