Моника Валериева Бременна! Чуди се да ражда ли!

Моника ВалериеваМоника Валериева е бременна и в момента е в страшна дилема  дали да роди детето, или да се отърве от плода, докато още не се е привързала към него.

Бдителни фенове на  сексапилната брюнетка я забелязали преди няколко дни пред кабинета на известен гинеколог в скъпа столична болница. Тя била в обикновено облекло и със слънчеви очила, опитвайки се да бъде невидима за околните.

Лекарят потвърдил бременността и Моника се изнизала към дома си, шокирана от новината, тъй като и през ум не й минавало, че ще става майка, а смятала, че има хормонални проблеми.

В някои сайтове спрегнаха веднага за баща Ицо Стоте манекенки, който принципно е замесен с всяка неудача на родните красавици.

По-късно стана ясно, че авторът на бебето пак е Христо, само че два пъти по-млад и от Пловдив. Младежът е милионерски наследник и от известно време ходи с Моника, но нито са се сгодявали, нито са говорили за евентуално общо бъдеще. Просто си прекарвали добре заедно.

Двамата млади родители били шокирани и все още не можели да определят новината като добра или лоша. Христо се чувствал млад да става баща, а Моника – незряла. Те не знаели това подарък от съдбата ли е, или лош късмет.

Затова и в момента пазят тайна и умуват ще се справят ли като родители, или не. А Моника пък никак не била навита да става самотна майка и да се грижи без сигурни доходи за бебето си, разказват техни приятели.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/TZnF-FsNq-k

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *