Кучкова: Милинка ли? Аз мислех, че хората закусват се*с

Кучкова без грим

Елена Кучкова с учудване осъзна, че някои хора си правят сутрин закуски.

Ха! Закуска? И какво ще правим, изблещи очи тя. Когато разбра, че ще се пече милинка, плейметката искрено се зарадва, че ще научи още нещо от живота. Тя с внимание се втренчи в сръчните ръце на другите съквартирантки. Е, ти какво правиш сутрин на гаджето си за закуска, подкачиха я останалите. Как какво – се*с, отговори съвсем делово плейметката.

Това предизвика смях у едни и завист у други. Елена обаче показа удивителна способност да се приспособява. Гримовете и кремовете им бяха отнети и те останаха нацапотени до ушите с козметика. Малката вeднага изтърча в изповедалнята да помоли поне за нощното си кремче и дълго и обстоятелствено обяснява на гласа зад кадър, че ако не махне това чудо от лицето си, ако не сложи овлdжняващ крем, ще се събуди цялата в пъпки.

Брадърът обаче остана равнодушен към тръшканиците й и обяви, че в банята е оставен сапун. Изумените випове, някои от които не са докосвали сапун от години, посегнаха плахо към него, сякаш всеки момент ще избухне в ръцете им, или ще ги отрови.

Кучкова обаче се оказа изобретателна, откри кофичка кисело мляко, свали си с него грима и си направи маска, с която спа цяла нощ. Останалите се задоволиха със сапуна.

За изненада на другите обаче плеймейтката първа взе метлата сутринта и взе да събира боклуците. Тя и Ели Гигова единствени изглеждаха добре и без грим. При останалите, особено при Камелия Воче и Жени Калканджиева, гледката беше шокираща.

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *