Нова версия: Христина отсвирила Благо заради друг

Благо и Христина1Нова версия по повод раздялата между Христина и футболиста Благой Георгиев се тиражира от някои медии. Красавицата зарязала ритнитопковеца не заради изневерите му, а заради друг мъж.

Привеждат се и съответните доказателства. Тя се забавлявала по дискотеки, тя излизала с ММА борец, а след това с милионер, тя поискала сигурност – тлъста банкова сметка и жилище в София, а след това била шута на любимия си. Изобщо била въртиопашка от класа и натирила нещастстния Благо. Изневярата му с Биляна Евгениева станала чак след като Хриси тряснала вратата в лицето на бащата на децата си.

А дали е така? Съмняваме се. В момента спортистката може и да ходи по дискотеки. Тя е свободна жена и може да прави каквото си поиска. Само че…

Докато Христина Витанова се отказа от спортната си кариера, за да роди деца на Благой, той си вееше половия орган след всяка фуста. Докато тя износваше отрочетата му, той преспа с певицата Лияна и с куп знайни и незнайни девойки. И не само го направи, ами после си признаваше публично и се извиняваше.

Е, извинете, но коя жена ще търпи да ражда деца на някого, а той да вкарва други в леглото си на конвейр? На Христина просто й е писнало заточена в малък град в Русия в апартамент с две деца, докато благоверният й се разява и като пчеличка каца от една на друга.

Сега е късно за разкаяние и китка. Жената трябва да уреди живота си, трябва и да си поживее след заточението и двете бременности и трябва да си намери истински мъж. А не лигльото, който прзизнава, че не може да си държи панталано закопчан.

Коя би живяла с него? Единствено някоя мазохистка, а Христина явно не е.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Да, всяка жена, която не стои вкъщи при децата, докато мъжът й си вее пишката, а КУРВА! Тъпа мъжка логика. А тези, с които спите извън брачното ложе какви са?

  2. Много добре е направила. Даже е трябвало по-рано да го натири. Пожелавам й да има свестен мъж до себе си.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *