Мръсен номер: Вкараха Зорница Линдарева при Жени и Тачо

ЗорницаПонеже гаврата явно не е достатъчна, във ВИП Брадър успяха да донагнетят положението, вкарвайки в Къщата не кого да е, а Зорница Линдарева.

Правещите се на щастливо и сплотено семейство – Жени и Тачо, веднага се изпокриха по ъглите.

Не е ясно каква беше реакцията на двамата, защото се наложи явно Брадърът да ги успокоява и да ги увещава, а вместо към Къщата, моделката бе насочена временно към Трудово-изправителния лагер. Евгени Минчев веднага се вживя в ролята на адвокат на Жени и призова другите да поставят Зорница в изолация и да не й говорят. Е как ще живеем в една къща, попита някой, но Лордът го стрелна с кръвнишки поглед.

В превюто си Зорница обясни, че е красива и осъзнава красотата си, че като дете е била с 30 килограма над нормата и е хвърлила къртовски усилия да придобие сегашните си размери. Никога не се е влюбвала, но в нея са се влюбвали много и българи и чужденци и на няколко пъти е получавала диамантени пръстени с молба за брак. Аферата й с Тачо станала, когато той я излъгъл, че е в развод и даже водел детето със себе си в нейния дом. В мига, в който разбрах, че ме лъже, го изгоних, защото уважавам жена му и принципът ми е да нямам нищо общо с женени мъже.

Аз не се сърдя на Зорница, че е пожелала съпруга ми, каза Калканджиева още при влизането в предаването. Не я познавам и не мога да й се сърдя. Вината не е нейна. Повече ме притесни друго – това си беше наш семеен въпрос и ние си го изяснихме. Да предположим, че съм омръзнала на Стефан, да предположим, че е пожелал друга, това се случва в страшно много семейства и през тази криза те минават сами. На мен страшно ми тежеше не това, а съжалението и съчувствията, с които бях обсипана. Не обичам да ме съжаляват.

Е, сега на Жени й се пада най-тежката задача. Цяла България ще я съжалява, защото тя е най-уязвимата страна в добре оформения любовен триъгълник.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *