Шок! Борис Дали Спи с Озвучителя си!

Борис ДалиЛюбовната идилия в живота на Борис Дали и неговата вярна съпруга Лили вече е в миналото. Светската двойка тайно се разделила с цел двамата да проверят чувствата си и да разберат струва ли си да продължат напред заедно. 

Двамата са двойка от 14 години и за разлика от другите известни семейства, досега не са се разделяли. По-палавият е Борис. Стотици слухове са излизали за авантюрите му с фенки, забежките му, леките флиртове и приключенията за по една нощ. Въпреки това Лили винаги през годините е успявала да остане над нещата и да спаси семейството си, като или мълчаливо му е прощавала, или е била широко скроена и не е давала ухо на клюките.

В края на краищата не фенка ги раздели, а домашната скука. Напоследък певецът няма много участия и се налагало да си стои вкъщи. Свикнали със съвсем различен начин на живот, двамата се наложило да контактуват един с друг дълго време, да стоят затворени, като си делят няколко стаи. Тогава открили, че  тръпката помежду им е изчезнала и любовта се е изпарила, а отношенията им са се превърнали в куха рутина.

Последвали анализи на отношения, скандали, взаимни обвинения, а след това и пробна раздяла.

От близо месец двамата не живеят заедно. Борис вече си взимал хотел по време на участия, докато досега винаги бързал да се прибере и да осъмне в дома си в Бобовдол. Когато се връщал, отивал в другото си жилище, а жена му и детето оставали сами. В хотела пък си взимал една стая с озвучителя си от Пайнер.

Какво е накарало търпеливата Лили да го изгони, недоумяват техни приятели. Тя му прости толкова много неща, но явно не може да му прости охладняването към нея!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/JlTejHuQm1g

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *