Вижте как се Изложи Венета Харизанова по Телевизията:

Венета Харизанова чарМоделката Венета Харизанова се оказа една кукла без покритие. Поне такова усещане остави у зрителите на поредната тв. боза, наречена „Звездни стажанти”.

Нико Тупарев избра красавицата да освежи предаването с големите си сини очи и неустоима усмивка, но не предвиди, че тя просто не е за такъв тип предаване, а за ВИП Брадър, където може по цял ден да спи, да се цупи и да показва прелести.

В „Звездни стажанти” Венета трябваше да работи и да продава дюнери. Докато всички от дамския отбор си намериха мястото и се хвърлиха да се трудят самоотвержено, Венета сякаш се страхуваше да си изцапа ръчичките с пържени картофи и майонеза. Тя залепи няколко рекламни плаката, повъртя се, накрая измете пода два пъти, колкото да имитира, че развива дейност.

Всички се бяха наговорили да извикат свои приятели да си купят сандвичи и да дадат някой лев за благотворителност. Харизанова също извика няколко, но те или не са й истински приятели, или не я взеха насериозно, или просто моделката няма в живота си хора, на които може да разчита. Единствено при нея не дойде нито един от поканените и тя се оказа напълно излишна в мисията.

Бизнесменът Шарлопов я уволни първа, а на нея сякаш й олекна, че няма повече да се прави на работещо момиче и ще си прави каквото си иска, беше мнението на зрителите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/2CEfPjvPmuo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *