Фейсбук Скочи Срещу Венета Харизанова: Ти не си никаква жена! Виж Тук:

Венето първа изгоненаВенета Харизанова не харчи огромни суми за дрехи,  призна самата тя.

За разлика от останалите си посестрими, красавицата се оказа пестелива и далеч от суетата. Тя заяви, че  не обича да харчи пари за глезотии, не си купува нещо, само защото е модерно и изобщо не одобрява излишните разходи, които водят до куп парцалки в гардероба.

Не искам да си пълня дрешника с излишни неща! Не желая да робувам на всеки писък на модата, да облека нещо само веднъж, а после да се чудя какво да го правя. Не се поддавам на внезапни импулси.

Пари за глупости не пилея – заяви Венета и веднага получи одобрителни лайкове от мъжете в социалната мрежа.

Тя разказа, че си купува дрехи два пъти в годината – за зимата и за лятото. Дори тогава не купувала безумно скъпите модели, а гледала да намери и купи одеждите си на сметка, да пазарува изгодно. И винаги гледала етикетите. Ако цената е над определения от нея лимит, просто не взимала дрехата.

Моделката даже заяви, че не обича да ходи по молове, не обича да пробва, не се заглежда по витрини и счита пазаруването за досадна работа.

Ти направо не си жена! Ти си нещо извънземно, възмутиха се потребителки в социалната мрежа.
Та половината удоволствие от живота го пропускаш!
 Ако не ходиш поне веднъж седмично в мола, ако не видиш новите колекции, ако не ги пробваш, ей така, да видиш как ти стоят, що за дама си, недоумяват посестримите й във фейсбук, които просто прекарват времето си по магазините като основен смисъл на живота си.
ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/2CEfPjvPmuo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *