Рапърът Трой прилъгал и измамил брутално две танцьорки! Виж Тук:

тройДве измамени танцьорки се оплакаха от рапъра Troi, който всъщност се казва Иван.

Ние сме група, която взе участие в „България търси талант“ и сме десет на брой, пишат момичетата. Непрекъснато тренираме, усъвършенстваме се, имаме малки участия и ще вървим напред.

Иван ни намери  във Фейсбук и попита може ли две от нас да отидат при него, за да снима клип. Още в началото ни се извини, че е начинаещ, сега изгрява кариерата му и затова няма много пари. Уговорихме се за хонорар от общо 100 лева за двете ни.

Той ни изпрати 40 лева за пътни, за да стигнем града, където щяхме да се снимаме. Всичко мина гладко, записът стана, бяхме много доволни. Но Иван каза, че в момента няма пари и ще ни изпрати останалия хонорар утре по пощата.

Нови сме в бранша, не знаехме, че трябва да си търсим парите веднага и да не танцуваме, преди да ни ги е дал. И след като се раздадохме на макс и направихме всичко, на което сме способни, а клипът вече излезе, все още си чакаме хонорара, пишат огорчено момичетата.

Разбираме да ставаше въпрос за някаква голяма сума, която да го затрудни, а то за някакви си 60 лева. Грозно е, обидно е, непочтено е към нас и положения труд!, жалват се момичетата.

Пишем тези редове към останалите млади танцьорки да не се излъжат.

„Момичета, ако Иван – Трой ви покани да участвате в клип, бъдете сигурни – няма да ви плати!!!“, завършват поста си във фейсбук измамените хип-хоп танцьорки. 

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/S1fs1XsVBpo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *