Супер Скандал! Плевнелиев Даде на Съд Референдума на Слави! – Виж Тук:

Плевнелиев касивНикъде в Конституцията на Република България не пише какво може и какво не може да се пита българския народ. Няма текст, който да ограничава референдумите.

Това заяви  сценаристът в ”Шоуто на Слави” Тошко Йорданов. Всички сме учудени от реакцията на Плевнелиев /няма да го наричам президент, защото за мен той не е/ – да даде референдума на   Конституционният съд и съдиите да се произнасят за три от въпросите дали са законни.

Ние не питаме за олигархията.

Не искаме да узаконяваме наркотиците.

Във въпросите няма нищо нередно и незаконно.

Йорданов горещо препоръча на съветниците на президента и на самия него да вземе най-после да прочете Конституцията. Получава се парадоксът, че се дава на съд въпроса с електронното гласуване. Ако от КС го отхвърлят, по конституция той не може да бъде обект на национално допитване през следващите две години.

Ако хората са гласували против – също. Само че хората не гласуваха против, а референдумът беше невалиден. Съответно законът не го лови и може да бъде задаван неограничен брой пъти, докато не получи отговор „да“ или „не“.

Плевнелиев е слуга на политическата и олигархична класа, каза категорично  Тошко Йорданов. В момента е удобен и всички си мият ръцете с него. А той пък няма нищо против да си ги цапа, защото знае, че с кариерата му е свършено. Не зная какво са му обещали после, но явно е достатъчно, за да слугува така безогледно на властниците.

Само че забравя едно:

В момента той дава българския народ на съд. Дава на съд 700 хиляди българи, които се подписаха за провеждането на този референдум.

А да съдиш народа си – това вече е нахалство, безпардонност и даже престъпление!

Смилов каза още, че според него намеренията на екипа на „Шоуто на Слави“ са искрени и те се опитват да допринесат максимално до публичните дебати в България.  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Този човек го чака ново политическо поприще-пълномощен министър на България в САЩ или пълномощен министър на САЩ във София.Никак не е зле.заслужи си поста-от отсещната маса казаха,че е по-добре да съвмести и двата……..

    • Магарето на Бойко стана и президент
      ето още едно потвърждение на теорията на Дарвин за еволюцията на видовете
      Сега това магаре го очаква дипломатическа кариера

  2. То наистина пълен абсурд. Президентът дава народа под съд

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *