Новият Любовник на Диляна Попова по-грижовен към Борил, отколкото Блатечки!

диляна-попова-141Диляна Попова  е повече от щастлива, след като намери друг мъж и изглежда така, сякаш е забравила напълно за тежките събирания и раздели с Асен Блатечки.

Двамата изживяха бурен романс и буквално шокираха светския елит у нас, като не криеха връзката си, а след това  Диляна забременя и реши да роди. Самата тя беше решила, че гените на двамата са подходящи за създаване на дете, пък и беше на възраст, в която искаше да стане майка.

В началото таткото беше много въодушевен, но след това бързо му омръзна да тича между две семейства и накрая развя бял байряк и се  върна при жена си Катерина и дъщеря им, като остави Диляна в забвение. Той плаща издръжка на сина си, но пари не гледат дете и  Диляна изпадна в тежка депресия, заради липсата на мъж до себе си.

Диляна мъжЦели две години моделката гледа Борил сама, а Асен се вясваше периодично, колкото да види колко е пораснал синът му. Най-после от депресията  я е извадил  новият мъж в живота й.  На Попова й писнало да чака Блатечки да се накани да живее с нея и решила сама да се оправя в живота. Тя се залюбила с човек от модните среди, който приемал детето като свое.

Те не крият връзката си и  бяха засечени от папараци  в столичен мол, където бяха отишли да позабавляват малкия Борил.

Диляна изглежда щастлива, а мъжът истински загрижен за детето. То доверчиво се гушеше в прегръдките му и явно също като майка си го одобрява.

Дано Попова най-после е срещнала любовта и да забрави инфарктната си любов с Блатечки, пожелават й искрено нейни колеги.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *