Юлияна Дончева с нова професията – перфектна майка

iuliana-donchevaНяма да се връщам на работа. Няма да бързам, не бързам заникъде твърди позакъснялата родилка Юлияна Дончева.

Когато родих първото си дете преди 20 години, буквално го зарязях в ръцете на баби и гледачки, защото бързах да градя кариера. Тичах, тормозех се и изпуснах най-красивите мигове със сина си. Сега обаче няма да повторя тази грешка. Усещането да си отново майка и то след толкова години, е  различно, защото сега съм доста по-спокойна, по-улегнала, по-разумна и защо да го крия – по-възрастна.

Преди бях свръх амбициозна и смятах, че трябва да комбинирам майчинството с професионална реализация, разказва бившата царска депутатка, която само преди месец  стана майка за втори и роди момченце, което кръсти на името на втория си съпруг – ММА боеца Станислав Недков-Стъки.

Преди години при първото раждане, тя веднага се върнала на работа в БНТ. Сякаш без мен там не можеше, въздиша сега Дончева. Сякаш непремено трябваше да с доказвам, най-вече пред себе си.

В момента помъдрялата жена мисли друго. В началото й било трудно да свикне да се оправя с малкото човече до себе си. Но новороденият Стъки бил кротък. Направо идеалното бебе.  Дните ми с него са буквално  незаменими, радва се Дончева. Не плаче, не се цупи, лъчезарен е и с всеки изминал ден расте. Става по-забавен или просто на мен ми се струва така.

Чувствам се по-млада, по-силна с него, заредена с енергия и готова на всичко да бъда до бебчето си.

Юлияна обаче е предпазлива да дава съвети на жени на нейната възраст. Възможно е да станеш майка и аз го доказах на цял свят. Но трябва да си много силен и много уверен, че ще се справиш. Иначе само да родиш не е проблем. Отговорностите идват след това.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *