Йорданка Христова ще змества Памела Андерсън в Брадъра

Йорданка ХристоваТози сезон продуцентите на ВИП Брадър са решили да не водят някоя холивудска знаменитост, на която да правят лютеница и да й подаряват народни носи.

След излагацията с Парис Хилтън, която се появи като кралска особа и прекара в Къщата само няколко часа срещу космически хонорар, оставяйки в недоумение зрителите и участниците, които пък на секундата я забравиха, от продукцията се се спрели на нещо по-интересно и по-родно. За гост, но само за седмица, е поканена Йорданка Христова, с чиито песни са израстнали няколко поколения.

Любимката на Фидел Кастро няма да пристигне с охрана, няма да спи на хотел, няма да е превзема и да се прави на звезда, а просто ще бъде звезда, но ще спи в кралската спалня и ще се храни наравно с другите и ще участва в мисии наравно с другите.

Данчето твърди, че още обмисляла предложението, но то всъщност доста я е поласкало, особено финансовата му част. Тя няма какво да губи, ако остане седмица в предаването, няма как да се изложи, защото няма да има време да го стори, конфликтите се изострят към края на първия месец и едва ли ще й задават неудобни въпроси, освен едит, който е обществена тайна – обратната ориентация на дъщеря й Ивана, която в момента е влюбена в бившата половинка на Люси Дяковска – Камелия.

Предложение да участва е получил и Благовест Аргиров, но категорично отказал, защото не искал да отваря стари рани и да вее кирливи ризи на показ.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *