Лелки преследват Орлин Павлов, искат го за една нощ! Виж Тук:

ОрлинФенки, които са купонджийки на средна възраст, преследват Орлин Павлов. Те ходят на всяко негово участие в София и упорито го свалят с широко вирнати деколтета и къси полички, както и с щедри бакшиши.

Вечният ерген обаче упорито се отбранява и  не им се дава. Той не е толкова краен и не си позволява да се раздели със застаряващата си фен група,  флиртува весело с нея, но я държи на разстояние. Защото ако се поддаде на свалките само на една палава леличка, останалите буквално ще го разкъсат, защото ще знаят, че имат шанс.

В същото време втората група ухажорки е не по-малко упорита. Това са балерините, които танцуват във всяко заведение. Те се увъртат около певеца и буквално му се навират в ръцете.

Дамите действат по презумпцията, че щом е ходил толкова години с Яна Акимова, значи си пада по танцьорки. Без да знаят, че неговото кредо е – никога повече танцьорка. След като Яна го направи за смях пред цяла България, заряза го демонстративно и роди дете на Петко Димитров и сега пак е бременна, Орльо се е зарекъл да няма нищо общо с жени от този бранш, тъй като са измамни и го предавали.

Според последните слухове певецът все пак си е хванал гадже, което няма нищо общо с изкуството. Това е варненката Албена, която работи като стюардеса. Те не се виждат често поради естеството на работата й, но това е удобно и за двамата.

Освен това още не са сигурни за бъдещето си и не искат връзката им да се разгласява.

Истинска любов, или временна забежка?

Засега никой не може да отговори на този въпрос.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/6DdRTbHAf5Q

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *