Скандали тресат „Капките“ ден преди финала! Виж Тук:

Зуека и Рачков голи
Зуека и Рачков се раздадоха докрай, но няма как да вземат наградата

Ден преди финала на „Като две капки вода“ шоуто се тресе от скандали.

Участниците почти не си говорят, всеки се чувства обиден и ощетен и всеки говори зад гърба на другия. Най-напрегнати са отношенията между Калин Врачански и останалите и между него и Поли Генова.

Калин е сочен за сигурен фаворит, но срещу победата му са най-много Зуека и Рачков, както и Геро. От четири години е известно, че който победи, или изпъкне в шоуто, след това започва да работи в него или в „Господари на ефира“.

Това се случи с Милица Гладнишка и Ненчо Балабанов, които веднага бяха изпробвани в Господарите. Досегашните водещи не без основание се опасяват, че Калин ще е следващият, който ще отиде при адреналинките и ще започни да ръси обичайните за предаването „умнотии“. Той е чаровен, зрителите го харесват и нищо чудно да им изяде хляба.

Поли Генова пък след доброто си представяне на „Евровизия“ логично очаква да я окичат с първата награда поне в шоуто.

Феновете на Преслава също са обидени, понеже гласуваха за нея, а в последния момент продуцентите пратиха на финал Орлин Павлов, който не блесна с нищо.

В момента най-усмихната от всички е Преслава, защото не й пука на кое място ще бъде и просто се забавлява. За нея шоуто беше начин да си вдигне рейтинга и видно от злобните статии, го постигна.

Геро обаче също иска да спечели, защото е най-вътрешният човек от участниците. И има завидно самочувствие на добър имитатор, какъвто всъщност не е.

Маги Халваджиян е решил компромисно този сезон. Ако спечели Поли, няма да го одумват, че дава наградата на свои хора, в същото време тя е на гребена на славата си и България ще приеме победата.

Той е решил вече да я възнагради, но все още има бунт на кораба и Калин е истинският фаворит, затова трябва да му обещае роля някъде в предаванията си догодина.

Но ще го нагласи някак си, това поне го може.

ВИЖ ВИДЕОТО:
https://youtu.be/W1_d1g7ceNY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *