Халваджиян Заплашил Рачков и Мария с Уволнение! Виж Тук:

Джуди МаряДжуди Халваджиян обмислял да уволни или Мария Игнатова или Димитър Рачков, когато любовта им пламнала.  Продуцентът на „Господарите“ смятал, че влюбените гълъбчета ще съсипят  предаването му.

В началото те наистина се държали доста необуздано, целували се по ъглите, Мария сядала в коленете на Рачков, мляскала го и така разсейвали целия екип. Едни се ядосвали, други завиждали…

Малко по-късно обаче братът на Маги Халваджиян разбрал, че зрителите харесват новата двойка и това само може да му е от полза, а не във вреда. Феновете им следели развитието на отношенията на артистичната двойка със затаен дъх, купували си вестници, в които има техни снимки и подробности за любовта им. И това оказало една неочаквано добра реклама за предаването.

Стигнало се дотам, че когато миналата година Мария се насити на любимия си актьор и му кръшна с богат банкер, продуцентът й скръцна със зъби и й нареди да се върне при Митко, понеже не искал скандали в екипа. Раздялата щяла да се отрази негативно на рейтинга и Рачков да се превърне в мъченик, а Мария да бъде оплюта от всички.

Така, за да запази работата си, Мария се отказала от любовника, при който се била нанесла и се прибрала при Рачков.

Доста време след това Рачков и Мария не можели да се гледат – живеели като съквартиранти, вдигали си скандали, или си мълчали напук. Връзката им вече била служебна и измислена, за да крепят имиджа си.

Наскоро Рачков омекнал и дори пожелал да имат общо дете, за да се кротне Марчето и да спре да върти очи към другите мъже. Но тя го отрязала и казала, че няма намерение да си разваля фигурата с раждане.

Промяна се забелязва и в държанието й на екран. В момента тя води „Господарите“ с Румен Угрински, забравя си репликите, пелтечи, на моменти става агресивна, по време на коментарите и се облича като папагал, но последното едва ли е по нейна вина.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/hk8iljbPCVQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *