Сашо Майонезата влезе в Домсъвета на Брадъра нелепо неподготвен

Сашо МайПълен смях се оказа участието на Сашо Майонезата в Домсъвета на ВИП Брадър.

Той заяви, аз ще говоря по-малко и по-рядко и така напълно изтри образа на човек, който ще одумва и решава съдбата на другите. След което метна крак връз крак и заби замислен поглед в новите си чепици.

Оказа се, че причината за мълчанието на майонезения бос е напълно обяснима. Предната вечер той бил на купона на „Сървайвър“, свалял по-засуканите мацки и изобщо не е гледал старта на предаването, в чийто домсъвет е. До такава степен не е в час, че даже не знае кои са вътре и какво е разпределението им по къщи и резиденции.

От своя страна публиката също не беше особено радушна към него заради злобните му обиди към Елен Колева и пълното й смачкване – той я остави без дом, без кола  и без работа, защото я ревнувал.

Още една промяна настъпи в предварително обявения Домсъвет. Там щеше да коментира миската Антония Петрова, но незнайно по какви причини не се появи и се наложи Никол Станкулова да се преоблича в движение веднага след прогнозата за времето и да цъфне по семпла къса рокличка в ролята на коментатор. Но тя поне беше наясно кои са участниците и кой къде се намира.

Най-подготвена, разбира се, беше Венета Райкова, тя беше изгледала прадаването от край до край, защото това в момента е единствената работа, която има.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/XTZUm0yRekc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *