Сано заспал на собствената си сватба, но Нели му простила!

Сано НелиАктьорът Александър Сано, който стана водещ на новото предаване „Мама готви по-добре”, направи неочаквано признание.

Той сподели, че е заспал на сватбата си с Нели Атанасова и позорно оставил младоженката и гостите да се веселят сами.

Сано и Нели се ожениха преди две години  на плажа на изискано парти и при доста голяма жега. Цял куп гости от София и приятелят им Атанас Месечков  бяха дошли да уважат събитието. Въпреки жегата, младоженците бяха облечени стилно, а на тържеството присъстваха и децата им. Синът на Нели от връзката й с Иво Карамански и общата им дъщеря Ава.

„Помня всичко, което се случваше на тържеството  до 2 часа. После тихо отидох да сложа Ава да спи с намерението да се върна на купона. Обаче заспах! Цял ден тичане, цял ден подготовки, церемонии, наздравици, направо се стоварих като пън.

После разбрах, че гостите са си доизкарали супер вечерта и без мен. А Нели е  широко скроена и с чувство за хумор и не ми вдигна скандал, не се нацупи, а обърна всичко на смях.

Благодарен съм, че имам такава жена, която е слънчева, лъчезарна и ми прощава всичко, смее се актьорът. То друга няма как и да ме вземе, допълва той.

Двамата живеят заедно от доста време и дъщеричката им Ава тази година ще е първокласничка. Имаше мигове, в които нямахме какво да ядем. Но Нели не се сърдеше. Имахме възходи и спадове, но само във финансовото положение. Тя и децата никога не се оплакаха, признава Сано.

Той пък взе решение да се ожени за майката на дъщеря си в „Къртицата“, когато почувства колко му липсва. Синът на Карамански също бил влюбен в актьора и бил много послушно дете. Обичам го като свой син, категоричен е Сашо.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/NPS8UCsBTSc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *