Фики си Призна за Преслава! Вижте какво каза:

ФикиФики Стораро най-после проговори и  обясни съвсем подробно какви  са отношенията му с  Преслава.

„Има взаимно харесване и привличане. Аз нея си я харесвам и като певица, и като жена, пък и кой не я харесва. Имало е весели закачки между нас, имало е намигания и целувки, но от радост.  Но извън това – нищо сериозно не е имало никога между нас. Само до там сме стигали. Братска целувка.“, обясни по  Нова телевизия певецът и отрече ширещите се слухове, че двамата имат интимна връзка.

С нея нямам и не бих имал, предпочитам да сме приятели.

Фики си призна и че често му предлагали безплатно наркотици по заведенията в знак на уважение и от възторг от доброто му пеене. Пък и да го накарат да избухне на сцената. Той обаче твърдо отказвал.

Тези работи са не само против религията ми, но и против убежденията ми. Не мога да разбера защо човек трябва да си създава изкуствено настроение. Или го имаш, или го нямаш. А като залитнеш по наркотиците, отърване няма. Виждал съм такива хора. Страшно е!

Певецът се похвали, че колегите му засега не са му правили мръсни номера и не са разпространявали слухове за него. Може би защото съм още малък, каза той, или защото не преча на никого. Все още. Но съм виждал как колеги си правят един на друг мръсотии и ми става болно. Какво делят, не знам. Не искам и да знам. Аз не бих подлял вода на никого.

За кой ли път певецът призна, че е много набожен. Всяка вечер преди да заспи казвал по една благодарствена молитва за това, което Бог е направил за него и  за цялото му семейство. А когато нямал време да се помоли, на другия ден се  чувствал зле.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/AeYnY-aW_m0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *