Александър Сано и Нели се взеха на плажа

Сано и Нели венчавкаДвойката Александър Сано и Нели Атанасова си казаха да на къмпинг „Оазис“ в последната събота на август.

Двамата използваха края на лятото да си кажат „да“, веднага след голямата щерка на Стефан Софиянски, която също избра морето, за да се ожени.

Още в „Къртицата“ Сано се зарече да направи Нели своя законна съпруга, макар че не вярва в подписи в гражданското, а само в любовта. Към стъпката го подтикнала и дъщеричката им Ава, която непрекъснато питала баща си кога ще се ожени за майка й, за да им стане шаферка. Подготовката за събитието паднала на плещите на Нели, тъй като Александър бил зает да снима сериал. Дамата на сърцето му се справила страхотно и всички са доволни от плажното приключение.

Тайната венчавка излезе на показ от партньора на Нели в „Денсинг старс“ Атанас Месечков, който побърза да пусне в профила си във Фейсбук снимки от събитието. На тях младоженците и избраните гости позират широко ухилени в нетрадиционни за една сватба пози.

Хванах жартиера и сега е мой ред, хвали се Наско, който подкрепяше Нели до последно на дансинга и й вдъхваше кураж.

На фотото ясно си личат светския хроникьор Мон Дьо, който е качил най-малко 20 килограма, Ива Софиянска, която била там и за сватбата на сестра си, Део, който е задъжителното присъствие на всички венчавки и още много приятели на младото семейство.

Майка и дъщеря греят в бели дантелени рокли, а Сано все пак е махнал традиционната тениска и е облякъл костюм. Меденият месец на младоженците щепродължи три дни, защото се налага да се върнат на работа.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *