Евгени Минчев и Юксел Кадриев ОТНЕМАТ И СИ РАЗДЕЛЯТ АПАРТАМЕНТА на Венета Райкова! Оставят я на улицата! Виж Тук:

Юксел Кадриев и Евгени Минчев са хвърлили око на апартамента на бившата си колежка Венета Райкова и смятат да й го отнемат и да си го поделят.
Новинарят от bTV вече осъди Райкова да му плати 30 000 лева, заради интервю с бившата му жена Бонка,  а искът на лорда към водещата е за 50 бона.

Венета смята да обжалва на трета инстанция победата на Кадриев, тъй като на първа тя беше оправдана. Но на втора Юксел я осъди и превърна тази Коледа в една от най-тъжните в живота й, защото страхът на тв. водещата, че догодина ще остане на улицата, е напълно оправдан.

Съдебната битка между лорда и Райкова ще се влачи и през следващата година, след като за пореден път делото беше отложено. Двамата се скараха яко по време на „ВИП Брадър“ 2014, когато Минчев беше в Къщата, а тя коментатор на риалити шоуто. Венета разказа на зрителите колко жесток човек е и как прави всичко за пари. Даже на един от баловете му преди години той я изхвърлил с шутове от залата, понеже се появила неканена и поискала да вземе интервюта от звездните му гости.

А някога Евгени и Венета бяха приятели!

В отговор лордът даде иронично интервю и нарече водещата с всякакви епитети, най-мекият от които беше – „воняща на развалено сирене“. Тя го даде под съд, а той си извади фалшив болничен и не се яви на заседанието, а накрая се стигна дотам Лордът да бъде насилствено заведен в съдебната зала от съдебна охрана. Минчев се вбеси и  заведе контрадело за клевета, твърдейки че Венета настройвала да говорят срещу него в светското й предаване Антония Петрова и Ваня Червенкова. И още по-лошо – платила на Радо Прашката 20 лева, за да си „признае“ в предаването  й, че е бил в леглото с ватмана.

На 8 март Венета и Евгени отново ще се сблъскат в съдебната зала. Кой – крив, кой – прав не можем да кажем, но е видно, че всички се страхуват от Минчев и никой не подкрепя открито Венета. Колегите й не желаят да рискуват да попаднат под обстрела на подлия лорд и мълчат, затова са я оставила само да се бори с безкомпромисните му адвокати.

Което, меко казано, е нелоялно към нея, но лоялност и телевизия явно са две несъвчестими понятия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/vuJfCIwoTk0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *