Черната Златка отглежда сина си на бартер и аванта! Виж Тук:

Златка Димитрова се е уредила най-тарикатски и си гледа бебето буквално на аванта и бартер, разкриха нейни приятелки.

Плеймейтката в пенсия е успяла да намери страхотен начин да изкара пари от бебето си, сато се е уредила да стане рекламно лице не на една, а на няколко фирми за бебешки стоки. Така едва двумесечният й син вече е спазарен за бъдещи снимки, като засега позира само майка му, ту пред бебешко креватче, ту пред столче, ту пред дрешки и памперси…

От тази си дейност Димитрова не само взима сериозни хонорари, но и прибира във вид на подаръци всички стоки, които рекламира и които ще й свършат работа по обгрижването на нейното бебе.

Слуховете носят, че така се е сдобила с модерното бебешко легло, количката, детското столче за кола, бибероните, шишенцата, скъпите играчките, одеалцата, та чак до лигавниците и памперсите. Абсолютно безплатно! Тя не дава и стотинка за скъпоценното си бебе, а го отглежда на бартер.

Една от фирмите, с които бургазлийката е сключила договор за реклама е пловдивска, а в него пише, че ще й предоставят всички продукти, които рекламира Освен това за нея остават и дрехите, с които се снима, за да придобие майчинския си вид.

Единствено не могла да уреди адаптирано мляко за малък Миро без пари, защото е вносно и у нас реклама не му правят. Но хонорарите й превишавали цената на 3 тона от артикула. Така че не й е проблем да си го купува

В началото плеймейтката се опитала да кърми бебето, но бързо се отказала, защото това означавало да остане дебела, а тя държи на фигурата си и гледа на нея като на скъпоценно съкровище. Затова хукнала на фитнес, а за бебето останало изкуственото мляко.

Освен това Злати е започнала да се включва в благотворителни каузи и светски партита. И по тази причина и да иска, няма как да отдели време да кърми на три часа.

Златка няма време и да гледа Миро-младши, затова отдавна му е наела бавачка.

Малчуганът се превърна в поредното светско дете, което бива използвано само за показване и снимки, а в останалото време майка му е заета с всичко друго, само не и да му обръща внимание.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *