Две „МУСКУЛЕСТИ БАВАЧКИ“ Вардят Нероденото бебе на д-р Енчев! Могат ли Гардовете да акушират! Виж Тук:

Половинката на д-р ЕнчевТеди Велинова съвсем е заприличала на жена на мафиот от 90-те години.

Неочаквано за всички, докторът прилепи за моделката здрава охрана и към днешна дата тя не може да мръдне никъде без горилите. Каква е причината за неочаквания ескорт, само можем да гадаем. Велинова е бременна за втори път, очаква бебе от пластичния хирург. А в знак на благодарност той й наема бабанки, които да я пазят незнайно от какво, докато тя се разхожда.

Двамата яки мъжаги не само получават добра заплата за да вардят половинката на Енчев, но доктора им е зачислил и скъп джип, с който съпровождат бременната булка по време на обиколките й из града. И така я съпровождат, че даже се навират с нея и в моловете, където тя избира ту бебешки дрешки, ту еротично бельо, с което да зарадва съпруга си.

Когато Теди решавала да остане вкъщи, пластичният хирург взимал охраната със себе си и мъжете придружавали него.

В светските среди вече оживено коментират защо й е на Велинова охрана. Досега се е случвало да бъдат похищавани бебета за откуп и то не в България, но да отвлечеш бременна жена си е истинско главоболие и бандитите избягват такива посегателства, защото ако не дай си Боже вземе да ражда, трябва и да акушират. А е всеизвестен факт, че сърцата на бандугите са нежни и не биха могли да издържат при гледката на толкова много кръв. Да не говорим пък за виковете на родилката.

И докато все пак намираме някаква логика в това гардове да ходят по петите на Теди, (целта им в крайна сметка може да е да я пазят да не падне или пък ако получи родилни болки…) то охраняването на доктора минава всякакви граници.

От ядосани пациенти ли се  пази д-р Енчев, от жени с крив силикон и обърнати джуки ли, или влачи огромни суми кеш в банката и ползва пазвантите си като инкасо охрана?

Дали пък не го прави от чиста и неподправена гъзарщина?

В България, който се види с бол пари, първо си купува мощен джип, а после си наема и мускулести „бавачки“. А Енчев направи и двете! Като джиповете бяха два – за него и за жена му, а охраната им също е две по две, за да могат докато едните бдят, другите да почиват.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *