Богати и надути! Д-р Енчев и Теди Велинова си напазаруваха 2 коли за 500 бона! Виж Тук:

0

Тузарски коли за 500 бона цъфнаха пред една от луксозните къщи на д-р Енчев и Теди Велинова.

Пластичният хирург и силиконов ваятел на всички родни звезди вече се чуди какво да прави с парите си. Построи замък за себе си, гради хотел с брат си, а междувременно угажда и на всяка прищявка на все по- капризната си половинка Теди. Последната придобивка на разглезените новобогаташи са две луксозни коли, последен модел, с множество поръчкови екстри от най-известните световни марки. Мистър Пластик купил ултралуксозните возила за Теди и за себе си, като за целта се изръсил с половин милион.

Звездната фамилия бе изловена от папараци преди няколко дни край  столичен развлекателен комплекс, в момент, в който двамата паркират свръхскъпарските си автомобили.

Пред заведение, в което ходят само звезди, бе забелязан пръв докторът, който тъкмо слизал от луксозния си джип.

Мистър Красота обаче не тръгнал веднага към заведението, а останал пред него, докато се появи втория супер джип, от който слязла Теди Велинова, видимо понаедряла от вече напредналата си втора бременност.

Бъдещата майка, обаче, ни най-малко не изневерила на капризния си вкус и се появила в безупречен дневен тоалет.

Красивата моделка била в отлично разположение на духа и както винаги демонстрирала пълен непукизъм спрямо зяпачите-завистници наоколо, на които не засвидетелствала дори нулево внимание.

Д-р Енчев кавалерски изчакал сияещата кандидат-майка, за да й помогне да слезе от грамадния джип.

Звездната двойка вече има син – Филип, който е на 3 години и сега е в очакване на второто си дете. То ще се роди следващата пролет, но засега никой, освен двамата му родители, не знае какъв ще бъде неговия пол.

И двете звезди явно са силно суеверни, а може би и тотално вманиачени фаталисти, защото са избрали за колите си един и същи номер. И той отговаря на перфектните женски пропорции –  90 / 60  / 90, като при Теди „сакралният“ номер се различава само с една цифра.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *