ДЖЕНА СДЪВКА СВЕКЪРВА СИ! Враждата между жените прерасна във Война! Виж Тук:

Фолк певицата Джена  се скъса да тръби колко много обичала свекъра и свекърва си и как от първия ден започнала да ги нарича „татко и майко“.

Тя се вписа в семейството на Канарите бързо и безпроблемно, но едва ли е очаквала, че и завбъдеще всичко ще върви по мед и масло. И ето че първите искри на ненавистта припламнаха. Тези дни излезе информация, според която снаха и свекърва започнали да се държат като куче и котка.

Причината за честите напоследък скандали между Джена и майката на мъжа й е, че своенравната певица не си стои вкъщи да плете терлички, а се „прозява“ през вечер по кръчмите, където има участия. Джена е бременна и вече навлиза в седмия месец, но в никакъв случай не желае да прекъсва кариерата си. Тя обича да е сред публика, обожава парите, а феновете давали мило и драго да им пее по щръкнало коремче. И заради тази екстра плащали повече. Това ласкаело фолкаджийката и тя пропускала да трупала слава и пачки за черни дни. На всичкото отгоре флиртувала с публиката и развявала наедрелите си гърди пред нея.

Джена обеща да слезе от сцената в края на годината, но не го направи. Тя продължава да приема покани за участия, като такива има даже и през февруари. А бебето се очаква да излезе на бял свят в края на март или началото на април.

Поведението на младата жена вбесява свекърва й. Като всяка патриархална дама, възрастната Канарица смятала, че снаха й трябва да си седи вкъщи, тъй като било крайно неприлично да тресе окръгления си корем пред хората. Старата изтъквала и доводите, че Джена пее права, в кръчмите е задимено и няма да е никак добре за плода в утробата й ако някой от навалицата почитатели случайно я блъсне в корема.

От своя страна певицата контрирала, че се чувства добре, че димът не й пречи и на бебето няма да му навреди, ако изпее няколко песни. Тя давала за пример колежките си Емануела и Кали, които едва не родиха на сцената.

Всеки път обаче, когато се готвела за участие, свекървата започвала да мърмори. В един момент Джена не се сдържала и остро й отвърнала. И сега двете са на нож.

Очаква се обаче, като се появи бебето, двете да се сдобрят, защото певицата не смята да стои до креватчето му, а да работи. И разчита именно на майката на съпруга си да гледа новата издънка на рода Канарите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *