Шок! Джена отива на съд, ще защитава името си!

ДженаНе, не! Спокойно. Фолк певицата Джена отива на съд, но не за да доказва дали е девствена, като пловдивската поетеса.

Изпълнителката просто е решила да се бори в съдебната зала, за да докаже, че се казва Джена и това да бъде скрепено с документ веднъж завинаги.

Певицата е взела решение да се откаже от истинското си име, което е хубавото българско – Десислава и да стане окончателно Джена, като впише артистичния си псевдоним във всички лични документи и най-вече в паспорта си. Манията си да се прекръсти се получила от това, че всички я познават  като Джена и че точно  с това име е изградила кариерата си и  е станала известна на феновете. Освен това в бранша имало две Десислави и тя никак не искала да я бъркат с тях.

Певицата молела дори майка си и баща си да я наричат Джена, а не с обичайното и обично Деси.

Джена е много оригинално име за нашите земи, а Десислави има много, въпреки че преди си харесвах името и не виждах причини да го сменям. Сега Джена е една и една ще бъде дълги години,  разсъждавала самомнително чалгаджийката.

Според адвокати, ако тя подаде подобна молба в съда, има всички шансове да спечели делото и да се прекръсти, защото наистина е по-известна с псевдонима си.

https://youtu.be/xoDJr9RnrRw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *