Емануела призна: Разделихме се с Димитър, семейство не се поддържа само с любовта на един

Емануела формиФолкпевицата Емануела искрено написа в официалния си профил във Фейсбук, че вече не е с любимия си Димитър Динев и не живее в огромния им апартамент в Свети Влас.

Тя се опитваше доста време да прикрие срива на отношенията им и тежката криза в уж щастливото си семейството си, но явно вече й писна да лъже и каза – Баста!

„Медиите бяха понадушили нещо и от доста дълго време медиите ту ни събират с Димитър и ни хвалят като прекрасно семейство, ту внезапно ни разделят. Сега ще ви кажа  истината и цялата истина!

Първите пукнатини  в отношенията между мен и Димитър се появиха месец, след като родих нашето прекрасно бебе. Причината е негов приятел, който силно му влияе и иска двамата да ергенуват и да го откъсне от мен. Дълги месеци аз буквално се  разкъсвах да пътувам от София до Свети Влас и обратно, защото исках да бъдем семейство, да бъдем тримата заедно, да съм до човека, когото обичах и който съзнателно стана  баща на детето ми и обеща да обича и двама ни. Цялото това мое старание  се оказа излишно и напразно. Димитър  не пожела да даде всичко от себе си, да направи нещо различно и да получим  шанс за добрите ни  отношения, даже и само заради детето ни. Той просто се влияеше от приятеля си и беше с него, вместо с нас, живееше си като ерген.

Затова от две седмици двамата  сме официално разделени! Аз се прибрах в София, където си гледам бебето и работя, а той – просто не го зная къде е.

Няма трети човек, който да е станал причина за прекратяването на отношенията, няма такъв  поне от моя страна.
За съжаление днес всеки ден се разпадат семейства, защото липсват традициите, всеки си живее живота и не е готов да направи никаква жертва.
Споделям в социалната мрежа защо стигнахме до раздяла, за да се опитам да предотвратя всички евентуални спекулации по тази тема, но те със сигурност ще се появят, въпреки мен, пише огорчената Емануела, която окончателно се върна на сцената.

https://youtu.be/eV87DJombY0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *