Христо Сираков пак ЗАМЯУЧИ КРАЙ ПЛЕЙМЕЙТКА! Ето Как Меракът Умира последен! + СНИМКИ Виж Тук:

Въпреки че отрича да е поредната престъпно млада любовница на застаряващия плейбой Христо Сираков, плеймейтката Зори Цветанова едва ли може да обясни снимките си с вечния мераклия като случайно познанство.

Тя или трупа слава на гърба му, или  крие някаква тайна, защото в поредицата от фотоси, с които Skandalno.net се сдоби, двамата изглеждат опасно близки за непознати хора.

Те се сближили покрай многото мероприятия, съпровождащи тазгодишния конкурс Мис Плеймейт, в който Зорница е  една от основните фаворитки на журито и феновете. Колекционерът и виден консуматор на манекенско алангле я забелязал и не останал безразличен. Колкото и двамата да твърдят, че не се познават добре, общите им снимки показват съвсем друго. Вярно е, че еднократна свалка и после няколко часа търкаляне в чаршафите не е повод  за запознанство, но фактите говорят съвсем друго:
Открай време в светските среди се твърди, че не минеш ли през леглото на чичо Ицо, да те изпробва, нямаш никакъв шанс за титла в който и да е конкурс за красота. Но това изискване към потенциалната миска не било достатъчно. От известно време застаряващият плейбой е започнал да се бои от оценката, която ще му бъде поставена при пробата, затова карал момите да си мълчат, че са били при него на индивидуално  препитване.
Тръгнаха слуховете, че Зорница си е заплюла Даниел Петканов и даже вече му е гадже. Но Петканов не представлява интерес за една плеймейтка, джобът му е скъсан и не може да я издържа, а имиджът му на рогоносец и зъл, отмъстителен тип го преследва откакто опозори публично бившата си приятелка Александра Богданска. Пък и лудия репортер няма обществено положение и връзки, които да я издигнат и да й дадат старт в живота.
Факт е, че Петканов и Зори позираха за снимка, но само толкова. Въпросният имиджов фотос свърши работа и на двамата – поизчисти окаляния имидж на Даниел и се превърна в параван за аватнюрата на Зори със Сираков, който може да й е дядо.
Зорница Цветанова и нейния опасен чар
В момента Стоте манекенки е много предпазлив. Откакто бе изоставен пред олтара от поредната красавица, той крие интимните си връзки, защото се бои да не го урочасат. И най-вече да не му се подиграват.
А самата връзка на младо и сочно момиче със сбръчкан плейбой вече си е достатъчен повод за подигравки, злорадстват съперници на вечния Дон Жуан.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *