Шок! Деси Слава в потрес – бебе ли да ражда, баба ли да става! Виж тук:

Майки- синът на Деси Слава, заби първото си сериозно гадже.

Младежът се е отървал от пухкавата си снага и излишните килограми, източил се е, и вече не прилича никак на майка си, а може да мине за неин фен и обожател. Новата визия на Майки, подкрепена от известността на родителката му, го е направили внезапно доста търсена партия сред девойчетата. Той обаче не се хвърлил на врата на първата срещната, а изчакал да си избере тази, в която ще се влюби.

Звездният наследник живее в Пловдив и от известно време е сериозен обект на желание от страна на връстничките си.

Новото гадже на Майки обаче, предизвикало смесени чувства у Деси. От една страна, тя се зарадвала, че отрочето й възмъжава, но от друга, сериозно се стреснала да не я направи скоро баба. Самата певица се има за още млада и тепърва смята да ражда второ дете, или поне така твърди в интервютата си. Сега обаче, фактът, че вече порасналият й син вилнее из дискотеките и забива мадами, доста я притеснил.

Младата двойка публикува селфи, на което двамата са се гушнали пред огледалото, а момата изпраща въздушни целувки на любимия си. Майки пусна фотото в профила си във фейсбук, като даже смени статуса си на обвързан. Това обаче вече преляло чашата и фолкаджийката се развилняла.

Деси Слава накарала наследника си да изтрие фотографията и му прочела лекция на тема гаджета и обвързаност. Освен това, дебело подчертала, че с неговите любовни истории пречи на кариерата й и кара хората да я мислят за стара.

Майки е почти на 17 години и е съвсем  нормално да го тресе хормонът. Но за майка си той е все още малкото й момченце. И предпочита да го представя за такова.

Недоволство изразил и 21-годишният  приятел на фолк дивата боксьорът Благой Найденов. На него пък му било неприятно, дори на шега, да го наричат дядо. Той също поговорил със сина на любимата си, с когото са приятели. В крайна сметка, Майки свил перките и махнал всички любовни снимки от профила си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *