Служебният Кабинет на ген. Радев – ЕДИНСТВО, ЧЕСТНОСТ И ПОЧТЕНОСТ В ИМЕТО НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ! Виж Тук:

Няма да е прибързано или неточно, ако кажем, че служебният кабинет съставен от президента Румен Радев отразява неговото виждане за бъдещето на България.

В днешната изключително сложна, объркана и противоречива политическа обстановка (вътрешна и международна) – да вземеш правилните решения е много трудно. Но колкото и да е сложно, можем с увереност да кажем, че нашият президент Румен Радев направи верният избор. И не толкова с разсъдъка или със съветите на неговото обкръжение.  Той направи своя избор със сърцето си на българин, който обича своята родина и дава всичко от себе си в името на нейното бъдеще.

И наистина, търсенето на най-доброто бъдеще за България – е в основата на всички днешни усилия на ген. Радев. За да го намери, обаче, той трябва да премине през много препятствия. Да преодолее днешното бурно политическо море. Да преплува покрай Сцила и Харибда, които се опитват да го смачкат. Като опитен пилот, да се издигне дори над себе си, за да покаже, че да служиш на родината не е бал с маски, а жертвоприношение. Изобщо, да направи така, че всяко негово действие като президент да е премислено и премерено, за да носи спокойствие и ползи за България и българския народ.

А това, в условията на свирепото противопоставяне между българи с различна политическа ориентация, съвсем не е лесно. Ако се опиташ да угодиш на едните, ще вбесиш другите… и обратното. Но въпреки трудностите, постепенно визията на президента Румен Радев се откроява все по-ясно пред българските граждани.

Всъщност нека се опитаме да разберем какво е виждането на нашия президент за бъдещето на България, отразено в избора му на служебен кабинет:

Най-напред трябва да кажем, че този служебен кабинет за пръв път не е направен по най-лесния за всеки президент начин – на квотен принцип. Толкова от едната партия, толкова от другата и т.н. Служебният кабинет е личен избор на президента Радев. И затова с увереност твърдим, че този негов избор разкрива възгледа му за бъдещото развитие на нашата родина.

Преди това ще направим уговорката, че няма идеални хора. И както казва един от класиците на българската литература, мъдрецът Елин Пелин, хората не са нито само бели, нито само черни. Човекът е и бяло и черно зърно. Тоест, всеки има и добри страни, и недостатъци.

И в такъв аспект въпросът не е да намериш идеалния човек. Въпросът е да намериш най-подходящия за дадената работа, която искаш да му възложиш.

И второто важно нещо е, специалистите, които намериш да не са обвързани с корупция и далавери.

По първия аспект всички политолози и общественици смятат, че ген. Радев е намерил подходящите хора. Всички членове на служебния кабинет са специалисти в своята работа, владеещи по няколко чужди езика. Тоест, те не са новаци и няма тепърва да навлизат в дебрите на управлението. А това е изключително важно за нормалното управление на страната.

По втория аспект веднага се набива на очи стремежа на президента да подбере не само професионалисти. Той много внимателно е подбрал хора, които през годините не са били свързани с корупционни практики и далавери. Които, естествено, имат своите недостатъци, но са се доказали като почтени и честни към себе си и към България люде.

Отново ще направя уговорката, че всеки човек може да бъде обвинен в нещо измислено. Въпросът е, че членовете на служебния кабинет през годините не са нашумели с нищо, което да хвърля сянка върху репутацията им.

Освен това те категорично не принадлежат и към онази клика, която се проде на чуждите западни неолиберални, соросоидни и пр. сили, които се опитваха да унищожат нашия народ. Такива хора, според Ген. Радев нямат място нито в управлението, нито в политиката. Мястото им е в затвора.  

И едно последно, много важно нещо: Хората, които ген. Радев подбра за служебни министри са от различни политически цветове. Но това, очевидно, не е направено с цел да се угоди на партиите. Както мнозина отбелязват, президента не е партиен, а извънсистемен човек.

Ген. Румен Радев е подбрал специалисти и експерти от различни политически цветове, за да се опита да внуши на всички нас, че първата и най-важна задача на нашето общество и на държавата ни е да преодолеем изкуственото разделение, в което западното статукво ни натика и държи вече 27 години, за да ни управлява по-лесно. Да разберем, че е крайно необходимо целият български народ да се обедини. Да стегнем като в юмрук силите на цялата нация. Защото без обединение на цялото общество не можем да изпълним онази грандиозна задача, която сме си поставили в днешния глобален и жесток свят – а именно – Да оцелее българската нация!!!

Не можем да изпълним огромната и сложна задача да възстановим икономиката и да извадим България от блатото на бедността и мизерията. Не ще можем да изпълним и още по-сложната задача да изградим  наново моралните и човешки ценности и просперитета на българския народ.

Не! Тези задачи не могат да бъдат изпълнени от нито един български президент, нито от една-единствена партия. Те ще са възможни само ако целият народ обедини своите сили. Защото единственият и решаващ критерий трябва да бъде честното и почтено служене на интересите на България и българския народ.

Трябва да разберем, че в този наш отчаян, труден и жесток поход към по-справедливото и по-добро бъдеще за нашата родина и нашите деца, непримиримото разделение между партиите и хората няма място. Единствената война, която трябва да водим е срещу агентите на чуждо влияние, които защитават чужди държавни интереси. И само оня, който се ръководи единствено от българския национален интерес, ще е син на единна и велика България.

Затова президентът и по конституция е обединител на нацията: За да спои в едно спорещите помежду си партии и хора.

Още Хан Кубрат е казал, че силата е в единството и обединението на всички сили на народа. Ако сме заедно, човек до човека и брат до брата в един сноп – никой не може да ни победи.

Това е виждането на нашия президент Румен Радев за бъдещето на родината ни: Обединена, единна и силна държава. Единство, честност и почтеност в името на МАЙКА БЪЛГАРИЯ. Да го подкрепим! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *