Дует „Ритон“ простиха на Кичка с цел реклама! Виж Тук:

Катя и Здравко от „Ритон“ заявиха, че са простили на Кичка Бодурова  тежките думи и обидите, които им нанесе във ВИП Брадър.

Музикалното семейство великодушно решило да загърби кавгите и скандалите с колежката си.

„Вече всичко е забравено, нямаме нищо против нея“, каза Здравко и обяви, че и той, и Катябили били заровили томахавката и простили.

Паметливи обаче си припомнят, че скандалите не тръгнаха от бургаската певица, а от пеещото семейство.

Още в началото дуетът обяви зад гърба на колежката си, че лъже, че е пяла в „Сизър палас“. Скандалите ескалираха до степен, че се наложи продуцентите на риалити формата да изпратят официално запитване до известния хотел пяла ли е Кичка там. Но не получиха удовлетворителен отговор, тъй като архивите не се пазели толкова време, а и междувременно собствениците на залата се били сменили. Ритонците обаче успяха да настроят съквартирантите в Къщата и да поставят Кичка в изолация, бълвайки змии и гущери срещу нея.

От своя страна тя нарече семейството им фалшиво заради многото изневери на Здравко. При тия думи побесня Катя и направи живота на колежката си в Къщата истински ад.

При разговор за щерката й и защо се татуира, Кичка се изпусна и изстреля в разпаления спор със Здравко: „Ти просто не знаеш какво е да имаш дете!“.

Тези думи се изтълкуваха като върла обида към бездетната двойка и двамата продължиха да мъстят на колежката си дори след края на предаването. На свой концерт месеци по-късно, те пяха пред снимката на Кичка и се гавриха с нея, а компания на сцената им правеха вечно пияният Гъмов и обиденият на всички Люси Иларионов.

Бодурова се оттегли в имението си в Лас Вегас и отказа повече да отговаря на публичните им обиди.

Сега обаче Ритон били й простили.

„Какво? Не трябва ли тя да им прости за всичко, което й причиниха“, питат се зрители.

Най-вероятно непоисканата прошка идва сега, когато звездният дует се готви на турне в Германия и им трябва малко реклама. Здравко и Катя ще пеят в три града в малки зали и ще захлебят общо с 30 хиляди лева. Прекалено семпла сума за участие в странство, но просто дуетът се котира по-малко в сравнение с чалгаджиите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *