Джулиана Гани наля още силикон в пазвата си, напук на лекарите! Деколтето й ще гръмне! СНИМКИ Виж Тук:

Класацията за най-големите ци*и у нас вече се води от поетеса.
Не, не си мислете, че някоя майсторка на словото е легнала под ножа… Просто Джулиана Гани прописа стихове. Плеймейтката издаде и стихосбирка с многозначителното заглавие  „Мъжете са боклуци, но не можем без тях“ , след което отиде да си направи нова пластична операция, като напълни деколтето си с почти 2 000 кубика силикон, което е рекорд в България.

Операцията се състояла този понеделник в частна пловдивска болница. Известният сред звездите д-р Асенов доналял по 985 кубика във всяка гърда и така направил Ганините цомби почти двойно по-големи, отколкото бяха.

Носителката на титлата „Мис силикон“  за 2013 година вече се е съвзела от интервенцията и няма търпение да покаже новата си гръдна обиколка. Затова и вчера бдителни читатели на Скандално.нет засякоха фурията да се развява насред лютия студ с широко изрязано деколте.

„Не се плаша изобщо от тежестта и необичайната големина, обичам да съм ексцентрична. На принципа на Мечо Пух съм –  колкото повече, толкова повече“, заяви най-известната пловдивска бръмчалка, която през февруари ще навърши 26 години и отсега се подготвя да изглежда зашеметяващо на рождения си ден. На празничното събитие тя е поканила много приятели и подходящи свободни мъже.

Джулиана  призна още, че няколко известни софийски доктори отказали да й направят толкова големи ци*и по етични съображения, защото тялото й било крехко и се опасявали, че може да получи гръбначно изкривяване. С толкова тежът товар отпред било неизбежно Гани да замяза на двугърба камила.

Отказа на белите престилки да я напомпат обаче само я амбицирал още повече и тя си намерила пластичен хирург в родния Пловдив. А след операцията му изпратила торта в знак на благодарност.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *