ВНИМАНИЕ! ТУРСКИТЕ ИЗСЕЛНИЦИ МАСОВО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ! Виж Защо Борисов се Наведе на Турция и Промени Изборния Кодекс в 12 без 5! Виж Тук:

Борисов ЕрдоганКогато роден политик ви каже: „Добро утро“, непременно погледнете нагоре към слънцето, след това погледнете часовника си, после направете спрявка в интернет… и пак бъдете нащрек и не му се доверявайте напълно! 

За двата си управленски мандата ГЕРБ толкова пъти обърнаха палачинката, че вратовете ни заболяха да ги следим, а част от народа стана разноглед.

Пак разногледи ни направи тази сутрин Негова Герберска светлост Цветан Цветанов, който мазно заяви по телевизията, че партията му се готви да променя Изборния кодекс! И това изобщо не било завой на твърдата партийна политика, а начин да противодейства на популизма и на тези, които си позволявали да създават напрежение в иначе кротката ни, мила и толерантна родина.

Ето какво каза Цветан Цветанов: „Противниците ни преминаха всякакви граници, а ние искаме да бъдем коректни пред своите избиратели! Затова ще предложим да отпадне идеята за 35 секции в Турция! НИЕ СМЕ ШИРОКО ОТВОРЕНИ И АПЕЛИРАМЕ  да няма ограничения за броя на секциите и даже да се разкриват допълнителни урни“.

Цветанов безсрамно излъга, че ограничаването на изборните секции било договорка между Реформаторите и Патриотите, които извили ръцете на ГЕРБ.

А може би двете малки партийки са им натискали и бутоните за гласуване в залата или са опирали пистолети до челата им, докато се приема предложението.

На всички е ясно, че никой на никого не е извивал ръце и акцията по ограничаването на секциите целеше да намали гласовете на турските изселници и така да редуцира намесата на Турция в българската политика.

Тогава ГЕРБ не бяха притиснати и с радост гласуваха „За“, защото техните избиратели са тук, а не в Турция и защото искаха да се отърват от ДПС във властта.

Сега обаче се случи нещо невиждано дори за мащабите на българската зоо-политика. Нито ДПС, нито ДОСТ издигнаха свои представители за кандидат-президенти. Това в цялата история през последните 26 години не е ставало.

Защо ДПС са така спокойни и не роптаят срещу ограничението на секциите в Турция? Защо не издигат свой кандидат?

Много просто:

ДПС и ДОСТ имат договорка и не с кого да е, а с ГЕРБ.

Малко ли метани направи Борисов на Ердоган, малко чупки в кръста ли бяха, та чак сваленият руски самолет бе обявен от продажните гербаджии за заслужено отстрелян, когато цялата международна общност се възмущаваше?

Борисов подари на Турция „Южен поток“ и сега си чака отплатата. А тя е: Всички турски изселници под строй да гласуват за мама Цецка. Защото сред българите в България председателката на парламента не е особено популярна.

А фактът, че нито една държава не си променя Изборния кодекс 20 дни преди изборите, е без значение.

Ние не живеем в нормална държава.

Ние живеем в Блугаристан, под диктата на ГЕРБ! А такова нещо дори на картата няма!

И най-добре да ни изличат изобщо.

Щом не протестираме, значи го заслужаваме! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. ПОРАДИ ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ НА ИЗСЕЛНИЦИТЕ В ТУРЦИЯ И ОСОБЕНО НА ТЕХНИТЕ НАСЛЕДНИЦИ, КОИТО ДОРИ НЕ ГОВОРЯТ, НЕ ПИШАТ, НЕ РАЗБИРАТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, НЕ ЗНАЯТ ЗА КОГО И ЗАЩО ГЛАСУВАТ! ДА ПРЕСТАНЕ ТУРЦИЯ ДА СЕ НАМЕСВА В НАШИТЕ ИЗБОРИ! СЛЕД КАТО НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ СИ В БЪЛГАРИЯ, ТЕЗИ ХОРА НЯМАТ ПРАВО ДА НИ БЪРКАТ ВЪТРЕШНАТА ПОЛИТИКА! ЗАЩОТО ТЕ НЕ ЯДАТ ПОПАРАТА НА ИЗБРАНИТЕ С ТЕХНА НЕВЕЖА ПОМОЩ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ! ЗАТОВА ПАРЛАМЕНТА СЕ НАПЪЛНИ С РАЗНИ ИДИОТИ, НЕВЕЖИ, НЕУКИ, НЕОБРАЗОВАНИ, ПРОСТИ, НЕГРАМОТНИ, ЦИГАНИ, ТУРЦИ, И ТАКИВА, КОИТО НЕ ЗНАЯТ КОЯ Е РОДИНАТА ИМ И КОЙ Е РОДНИЯ ИМ ЕЗИК! НА ТАЗИ АНАРХИЯ ТРЯБВА ДА СЕ СЛОЖИ КРАЙ! БЪЛГАРИЯ НЕ Е ТУРЦИЯ! И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ! ДОЛУ РЪЦЕТЕ НА ЕРДОГАН ОТ БЪЛГАРИЯ!

  2. ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА НИНА НАЙДЕНОВА. ПИТАЙТЕ БЪЛГАРСКЯТ НАРОД ДАЛИ Е НА ДРУГО МНИНЕ

  3. ТАКОВА ПАДЕНИЕ НИКОГА ДОСЕГА НЕ Е ИМАЛО
    ВЧЕРА СЕ ВЪРНАХ ОТ ТУРЦИЯ. ТАМ НИКОИ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ЗА НАС. КАКВО ГОВОРЕХА КОГАТО ДОИДОХА НА ВЛАСТ А КАКВО СЕГА
    ЩЕ СМЕНЯТ ЗАКОНА ПОРАДИ СТРАХ ЧЕ ЩЕ ЗАГУБЯТ. ХЕИ ЗАСПАЛ НАРОД СЪБУДИ СЕ ДОКОГА ЩЕ НИ Е**Т И НИЕ МЪЛЧИМ ИЛИ ВЕЧЕ СВИКНАХМЕ И НИ ХАРЕСА

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *