ПУТИН СЛЕД СРЕЩАТА НА БРИКС: Скоро Хиляди ВОЕННОПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ЗАПАДНИЯ ЕЛИТ ЩЕ ВЛЯЗАТ В ЗАТВОРА! Виж Тук:

Путин шокиращНа пресконференцията след срещата на БРИКС в индийския щат Гоа, президентът на Русия Владимир Путин заяви: „От американците може да се очаква всичко, защото огромните  вътрешни проблеми, които имат като космическия държавен дълг, оценяван на 60 трилиона долара, безсмислените и унищожителни за народите и държавите войни, водени от тях през последния четвърт век, както и непрекъснато провалящата се външна политика, насочена към конфронтация и отхвърляща всякакъв диалог, ги тласкат към нервни и неадекватни действия на международната арена“.

Миналата седмица Путин постави окончателен ултиматум на новия американски президент. В обръщението си руския президент настоя за незабавна отмяна на всякакви санкции спрямо Русия, изплащане на компенсации за нанесените на Русия вреди (не само от санкциите, но и от руските контрасанкции), както и незабавно изтегляне на НАТО и САЩ от Източна Европа и Прибалтика!

В началото,  мнозина сметнаха тези искания на руския президент за неизпълними, защото означават тотален срив на колониалната политика на Съединените щати в света. А случи ли се това – САЩ вече няма да са велика сила.

Но постепенно истината си пробиваше път сред мъглата от заблуди и лъжи.

При по-внимателен прочит на Ултиматума на Путин, става ясно, че това е единственият път, макар и труден, към ликвидиране на конфронтацията, към установяване на политически диалог и траен мир на планетата.

Многократно руският президент припомняше, че само ООН, може да налага санкции и да решава дали да се приложи военна сила. И никой не трябва да си присвоява тези пълномощия на Световната организация.

Както знаем, обаче, САЩ , която преди 30-тина години се самопровъзгласи за хегемон на света – до такава степен се самозабрави, че в един момент си повярва, че единствено нейните решения са непогрешими  и ненарушими. Щатският и западен елит си  въобразиха, че могат да си играят, както си искат с живота и смъртта на народите и техните лидери.

rusia1

Нима не стана така и с нас? Нима действията на евроатлантиците и техните български марионетки през последните 25 години не доведоха нашата страна до най-жестоката национална катастрофа, сравнима само с  геноцида от времето на турското робство? Ако използваме думите на големия български писател Антон Страшимиров, ще кажем: „Клаха народа ни, както и турчин не го е клал!“

Ето такива античовешки действия спрямо нашия народ и спрямо много други народи като афганистанския, иракския, либийския, сирийския, сръбския…, иска да предотврати Ултиматумът на Путин.

Но има и още нещо. Нима можеш да говориш за „мирни“ преговори с Русия или с която и да е друга страна, ако си опрял атомната ракета в челото й? САЩ обградиха РФ отвсякъде с военни бази и ядрено оръжие… И с безочливо нахалство, което дори народите от Западна Европа не успяха да понесат, САЩ обявиха Русия…за „най-страшния агресор“, който се е пръквал някога на земята?!

Ако продължим с разсъжденията по Ултиматумът на Путин, ще видим, че единственият път да се прекрати трайно военната или ядрена конфронтация между Русия и САЩ, е наистина Вашингтон да се махне от Източна Европа и Прибалтика, да ликвидира военните си бази и в Западна Европа, понеже няма никаква заплаха за страните от Стария континент, ако изключим желанието на Щатите да бъдат повелители на целия свят.

Ако САЩ изтеглят войските и шпионската си агентура от Европа е сигурно, че икономическите интереси на големите им корпорации ще бъдат накърнени в известна степен. Но това няма да е толкова страшно за САЩ, колкото пълномащабна ядрена война.

Отчитайки всичко това, можем с увереност да кажем, че Владимир Путин предлага на САЩ и на света единствено възможният и реален изход от създалата се, по вина на американския и западен „елит“, взривоопасна ситуация, която вещае началото на Третата световна война.

За да стане реалност мирното развитие на държавите на планетата, е необходимо само едно простичко нещо.

САЩ да се откажат от ролята си на световен хегемон, за която нямат нито човешки, нито военно-технически, нито финансов ресурс.

И да признаят, че днешния свят е многополюсен. Както и да започнат да се вписват в него на равна нога с останалите държави.

Защото в противен случай, икономическият и военен съюз на трите най-мощни държави в света – Русия, Китай и Индия – ще разруши икономиката и финансите на Съединените щати. И ще я разруши съвсем безкръвно – с едно просто отказване от долара като разплащателно средство в международните отношения.

Да не говорим, че армиите на трите държави са далеч по-мощни от армията на САЩ, която е обучена  да хвърля бомби, само по треторазредни държавици с беззащитна армия.

И ако сложим в сметката, изключително бързото развитие на събитията, не е трудно да се предвиди, че Чичо Сам скоро или ще започне ядрена война и ще загине, или ще промени коренно политиката си.

А след очаквания политико-икономически колапс на САЩ хиляди представители на днешния Вашингтонски и Западен “елит“ само до 1-2 години ще седнат на подсъдимата скамейка,  като военнопрестъпници, които с действията си, са подготвяли ужасяващата гибел на света. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

    • И пак се появи поредния тъпак (Тъпия трол Кор), да прави коментари за неща, където немогат да се захванат в гладкия му мозък!

  1. ДЕМОРАЛИЗАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ ОТ МУТРЕНСКИЯ ДИКТАТ Е С МНОГО ТЕЖКИ ПОСЛЕДСТВИЯ, НО ТЯ НЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ДА ВЛАСТВА, ДОРИ И ПОД ФОРМАТА НА ТЪПИТЕ „УМОЗАКЛЮЧЕНИЯ“ НА ЧЕРНИТЕ ГРОБАРСКИ ТРОЛОВЕ, НА КОИТО ОТДАВНА МОЗЪКЪТ ИМ ТЪНЕ В МЪГЛА…
    КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ ЛИШЕН ОТ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ВЪЗПРИЕМАШ ОНАЗИ КАТЕГОРИЯ ОТ МИСЛОВНИЯ ПРОЦЕС, КОЯТО СЕ НАРИЧА „КУЛТУРА НА ОТГОВОРНОСТТА“, ЗА ДА СЕ ОПИТВАШ ДА ДЕГРАДИРАШ ОБРАЗА НА ТОЗИ ВЕЛИК НАРОД И ДЪРЖАВА, НАРЕЧЕНИ РУСНАЦИ И РУСИЯ ! СРАМ НИЩОЖЕСТВА ! СРАМ ! В СЪВРЕМЕННИЯ СВЯТ НА СВОБОДНОТО ГОВОРЕНЕ, ЧОВЕК ЧЕСТО МОЖЕ ДА ЗАСТАНЕ НА ЕДНА ПИСТА И С ТАКИВА КАТО ВАС, НА КОИТО МИСЛЕНЕТО ИМ МИНАВА ПРЕЗ ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО, НО УСПОКОЕНИЕТО В ТАЗИ НАСОКА Е ЕДИНСТВЕНО В ТОВА, ЧЕ ЗА РАДОСТ СТЕ МАЛКО ! ИНАЧЕ, КАКТО ВИНАГИ СТАТИЯТА НА ИВО МАКЕДОНСКИ Е БЛЕСТЯЩА, А ВИЕ СТЕ НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ОТ НЕГОВИЯ ИНТЕЛЕКТ, ЗАТОВА Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО, ДА ДЪРЖИТЕ „ИНТЕЛЕКТУАЛНА“ ДИСТАНЦИЯ !

  2. Statiata na Ivo Makedonski e ala- bala
    Putin moje da ima kakvito si iska pretencii – tova si e negova rabota .A nachata rabota e da si podredim darjavata i to kato si satrudnichem i s EU i s Russia i s USA i s Kitai i s India – kak i si kogo chte si satrudnichem zavisi ot nas .Vajnoto e da e na ravnopostavena osnova.Zachtoto ima kakvo da vzemem kato know-how i ot stranite ot EU i ot Russia i ot USA .I ako niakoi se opitva da ni naloji s kogo da rabotim i s kogo ne – da si gleda rabotata

  3. Алоооо,модератора или администратора или който там отговаря-омръзна ми неграмотници и безродници да ми пишат със латино-неграмотни драсканици!!!Какви са тия дето нямат ка компа си кирилица?КИРИЛИЦА, ГОВЕДА-знаете ли какво е това?Че и мнения дават,и то „компетентни“!Чували ли сте за „ЕЗИК СВЕЩЕН НА МОИТЕ ДЕДИ“…?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *