Зли Сили Преследват Венета Райкова! Врачки и Баячки й Помагат да се Бори с Магиите на Конкурентна Водеща! Виж Тук:

Венета РайковаБившата водеща на сваленото от ефир предаване „Горещо“, Венета Райкова, познава почти всички гадателки, врачки и баячки в България и се готви с помощта на свръхестествените им способности да си върне отнетото й място в някоя по –добре финансово подплатена телевизия.

Русата сексапилка изгради реномето си на гърба на разни гледачки и ходжи, които освен, че ползвала като събеседници в предаването си, я учели на много мистични ритуали.

Скоро Венета се убедила, че и тя владее магиите и силите на отвъдното, и започнала да предлага помощ на свои познати и приятелки в отключване силите на съдбата.

Русата фурия разправяла, че се движи в магическо обкръжение и никой не може да й стори нищо лошо, без сам да се опари от силите на мистичното.

Нейни бивши колеги, с които тя е работила много години, обаче, смятат, че водещата прекалено се влияе от собствените си събеседници.

Помежду си и тайно те споделят, че колежката им е пощуряла в търсенето на вещерски практики и добри или зловещи знаци за бъдещата съдба на семейството си, на мъжа си и техния син Патрик, както и за нейната работа.

Причината Венета да потъне в мистиката, станало едно сбъднало се предсказание, в което се говорело за… „слизане от екран…“, „здравословни проблеми…“ , прокурорски решения и т.н.

Най-лошото е, че телевизионерката си внушила, че ще има проблеми с детето и с работата й, а това периодично водело сексапилната водеща почти до нервен срив.

В борбата за ново начало помогнали отново врачките. Една от тях изградила енергийна защита на Венета и нейното семейство, защото бившата водеща изпадала в  паника при мисълта, че нещо лошо може да застраши семейството и работата й.

Днес Венета Райкова, отново е готова с лъчезарната си усмивка да посрещне новите предизвикателства, които животът й подготвя.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *