„Анонимните“: Доган да спре да живее като бей!

Страницата на Движение за права и свободи в интернет остана блокирана два часа снощи. Зад атаката стои общността на Анонимните хакери в България, които не се крият, а направо си поставиха исканията.

Те съобщиха, че простират срещу кофти пенсиите на възрастните хора, срещу далаверите на Доган и пионките на ДПС, които живеят като бейове на гърба на народа, срещу мизерните условия на живот на обикновените граждани, срещу липсата на демокрация, бзобразията в страната, корупцията във властта, идиотския закон за детето, срещу поскъпването на тока и горивата и всичко, което произтича от това.

Настояваме да вдигнете заплатите с 50 процента, пенсиите поне с 30 процента, написаха на стената си във Фейсбук Анонимните. Ден по-рано те блокираха за два часа страницата на Народното събрание, а след това имат намерения да минат из интернет – владенията на всички партии. Младите хора предупреждват, че протестът им няма да бъде само виртуален, а ще призоват хората на реален. Те се разграничиха от друга хакерска атака вчера.

Техни турски колеги-програмисти хакнаха сайта на АТАКА и метнаха на него турското знаме, като отправиха обвинения срещу българските националисти. Те пък били подразнени от политиката на Волен Сидеров и явното потъпкване, според тях, на правата на мюсюлманите в България. Българските борци за права и свободи не отговориха на колегите си от Турция, а продължиха методично да блокират сайтове на родни партии, които са довели страната ни до просешка тояга, а народа до оскотяване.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/EzbA75Jrk4g

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *