Адриана с Шокираща Изповед! Няма да Повярвате Кой я Поискал за С*КС Виж Тук:

адрианаФолк певицата Адриана пропищя, този път от с*кс атаките на напористи ле*бийки. Момичета се натискали  да опитат от сочните устни на чалгаджийката и вече й отправяли всякакви оферти за се*с.

В свое интервю фолкаджийката сподели и гениалното си откритие, че всъщност всички хора са бисексуални дълбоко в себе си и винаги могат да се изкушат да отидат на другия бряг, стига да изпитат влечение към някого и този някой да отговори на желанията им.

Няма мъже, заключи блондинката и изтъкна това като причина жените да се обръщат за ласки към собствения си пол. Няма такива мъже, които да ги привлекат със силата и мъжествеността си, а само женчовци, които се епилират, полират си ноктите и ходят по козметици и фризьори всяка седмица.

„Самата аз вече започнах да се захласвам по красавици“, призна Адриана, но допълни малко противоречиво, че все още вярва, че ще срещне истинския и няма да се наложи да търси истинската.

Фолкоджийката не изпуска момент да направи някакво фамозно изказване с цел – да привлече вниманието върху себе си. Ако трябва в две изречения да обобщим живота на Адриана, поне според интервютата, които е давала: Нея все я преследват, обират й апартаментите, непознати я натискат за с*кс в собствената й кола….

Даже един арабин бил готов да й подари 100 камили, за да бъде негова. Типична поп-фолк приказка!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/3dFgWfaDE2M

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *