Шеф Манчев Забогатя като Крез! Виж Тук:

Манчев1Известният готвач Иван Манчев се качи на гребена на вълната.

След многото му предавания по Нова телевизия той придоби популярност на най-компетентния сред всички черпаци, а това му донесе солидни доходи и слава. Пък славата също значи пари.

Ресторантският му бизнес процъфтява, парите капят или по-точно- направо се стичат в ръцете му, а Манчев работи на такива обороти, че непрекъснато отскача до банката да попълва спестяванията си.

Папараци го засякоха тези дни пред чейнджбюро в София, където шеф-ът обменил голям плик с пари с по-твърда валута, а след това ги внесъл в банковата си сметка.

А че сметката му е дебела, се вижда и от начина му на живот. Наскоро шеф Манчев се сдоби със скъп джип и лети с него по столичните улици, а гардеробът му от ден на ден става все по-марков и стилен.

Освен това шефът – кошмар за всяка кухня се е позагладил, качвайки няколко кила върху и без това не много стройната си снага.

Манчев4Причина за скоростното му напълняване била жена му Марина, която за учудване на всички е главната готвачка вкъщи и не пропуска да поглези съпруга си с приготвени лично от нея различни вкусотии. А той пък не можел да им устои.

И наблягал на месото повече от необходимото.

Манчев е узурпирал Нова телевизия с предаванията си „Черешката на тортата“ и „Кошмари в кухнята“.

Напоследък обаче той започна доста да се повтаря и изчерпва, защото в „Чрешката“ са интересни участиците, докато той се появява само за да ги награди. А „Кошмарите“ пък от сумати време вървят по един и същ сценарий и трудно един епизод се отличава от слудващия.

Зрителите мечтаят за ново лице на екрана с нови рецепти и съвети, но явно няма да го дочакат.
Манчев още години ще им говори по телевизора за любимите си рукола, розмарин и босилек.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/C6ZRTSBj9Fk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *