Шеф Петров оплю шеф Манчев за мръсната му кухня

шеф ПетровШеф Петров отново избухна във Фейсбук срещу доста рекламираното кулинарно предаване на Иван Манчев „Кошмари в кухнята“.

„ Талантливите ни редакторки успяха да  превърнат „Кошмари в кухнята“ в  нещо от рода на „Почисти си Мръсната Кухня“ и си махни хлебарките от хладилника. Те преврнаха Манчев в сърдит Мистър Пропър, който се вихри да поправи непоправимото“, написа  Борис Петров. Петров призна, че недоволството му се натрупвало постепенно и не могъл повече да се въздържи. Кулинарят е категоричен, че колегата му тотално се излага с участието си в предаването.

Манчев е много алчен за слава и за пари, каза Петров. Аз не му искам мястото, нито да се правя  на циркаджия като него. Не съм самоцелен критикар, а просто казвам каквото мисля. Гадното печалбарство от страна та екипа превърна оригинала Kitchen Nightmares в грозно изкривено предаване, което манипулира хората  най-вече собствениците на заведени категоричен е Петров.

Според него за по-лесно и по-атрактивно се избягват основните проблеми на родните заведения, като  за сметка на това се набляга на битовизмите в кухнята, чистотата, формата на чиниите, мръсотията, та дори и се броят хлебарките, плъзнали из шкафовете и разваленото месо в хладилника. Така се постига обратен ефект. Хората си мислят, че всички заведения са мръсни и спират да ги посещават, защото са погнусени. А според мен в предаването кухнята предварително се зацапва и се превръща в сметище, за да блеснат уменията на Манчев, като влезе вътре.

Шеф Петров изобщо не поставя под съмнение кулинарните умения на колегата си. Той готви добре, познава тънкостите на продуктите и подравките. Аз самият съм на друго ниво и съм видял доста повече от него. Но не това е проблемът. Искам да му кажа, че хората около него го използват за шоу, а не да помогнат на бизнеса, категоричен е Борис.

„Не съм чел какво е писал за мен Петров нито  ме интересува“, каза  лаконично Манчев.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. А ти каквъв зъбат и злобен комплексар си не е истина! Сега те гледам в „Черешката на тортата“…е няма по-злобно същество от теб!Смени пуловера на дядо си с нещо съвременно и си наври молекулярната кухня в разплутия си задник :) Поздрави

  2. Злобен селяндур,нямаш го навитичкото в главата си, за да имаш уважението което има Манчев.Манчев е на светлинни години от теб.Гледам го с удоволствие, а теб ако те видя някъде, превключвам канала.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *